Αναζήτηση
Αλέξης Γεωργούλης: Ποινική δίωξη η εισήγηση της εισαγγελίας των Βρυξελλών | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλέξης Γεωργούλης: Ποινική δίωξη η εισήγηση της εισαγγελίας των Βρυξελλών
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
10:44

Ποινική δίωξη για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη εισηγήθηκε η εισαγγελέας των Βρυξελλών σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Στις δικαστικές αίθουσες θα κληθεί ο πρώην ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατηγορείται για δύο σοβαρά αδικήματα: αυτό του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Πρόκειται για την υπόθεση που είχε δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, με τις βελγικές Αρχές να ολοκληρώνουν την έρευνα και να στέλνουν το φάκελο στη Δικαιοσύνη.

eb2f3e8f-georgoulis.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον Αλέξη Γεωργούλη είχε οριστεί για τις 27 Ιουνίου, ωστόσο ο Έλληνας πρώην ευρωβουλευτής είχε ζητήσει αναβολή –όπως είχε δικαίωμα να πράξει. Έτσι, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, η δικάσιμος θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα μέσα στο τελευταίο δίμηνο του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που είχε κάνει την καταγγελία για τον Αλέξη Γεωργούλη, χωρίς να θέλει να δημοσιευτεί η υπόθεση και το όνομά της, είχε προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές τις γνωματεύσεις των ιατροδικαστών που την εξέτασαν. Πλέον, η υπόθεση θα εκδικαστεί στα βελγικά δικαστήρια, με τον Αλέξη Γεωργούλη να καλείται να αποδείξει την αθωότητά του και την καταγγέλλουσα την αλήθεια όσων κατήγγειλε.

GEORGOULS.jpg


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξης Γεωργούλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551