Αναζήτηση
Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου σε Α' Τηλεοπτική Προβολή | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου σε Α' Τηλεοπτική Προβολή
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
15:28

Η Χάνα, μία αλεξιπτωτίστρια δασοπυροσβέστρια, προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σώσει τρεις ζωές από τη φωτιά και βρίσκει παρηγοριά στον πόνο, που η ίδια προκαλεί στον εαυτό της. Όταν, όμως, εμφανίζεται ξαφνικά ο Κόλιν, ένας έφηβος μέσα στα αίματα, που καταδιώκεται από ένοπλους δράστες, ξέρει πως πρέπει να τον προστατέψει και να διασχίσει μαζί του χιλιόμετρα στο πυκνό δάσος.

Αντιμέτωποι με φονικές καταιγίδες, που τρομάζουν ακόμα και την εκπαιδευμένη Χάνα, δεν έχουν ιδέα τι άλλο τους περιμένει, καθώς οι δύο αδίστακτοι εκτελεστές είναι στα ίχνη του Κόνορ, ενώ μία ανελέητη πυρκαγιά θα μαίνεται. Παγιδευμένοι ανάμεσα στα δύο δεινά, πώς θα μπορέσει η Χάνα να σώσει τον Κόνορ, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό;

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στην καταιγιστική περιπέτεια που σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναρίου Τέιλορ Σέρινταν. Μία ιστορία καταδίωξης, ενηλικίωσης, επιβίωσης και εξιλέωσης, μία πυρετώδης ταινία δράσης γεμάτη αγωνία και ανατροπές με φόντο μία πυρκαγιά που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα της.







Σχετικά πρόσωπα
Νίκολας Χουλτ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551