Αναζήτηση
Αυτά είναι τα φαβορί πρόσωπα για την παρουσίαση του "The Voice" | iShow.gr
Ειδήσεις
Αυτά είναι τα φαβορί πρόσωπα για την παρουσίαση του "The Voice"
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024
16:02

Με την εσπευσμένη έναρξη του «Survivor» τα σχέδια για τον Γιώργο Λιανό άλλαξαν.

Ο προγραμματισμός ήθελε τον παρουσιαστή να ξεκινά τη σεζόν με την παρουσίαση του «The Voice» και στη συνέχεια να μετακομίζει στον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά θα βρεθεί τώρα στην Καραϊβική και έτσι η θέση του παρουσιαστή στο «The Voice» είναι κενή και πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Τρία πρόσωπα σύμφωνα με πληροφορίες του Reader συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Το πρώτο είναι ο Σάκης Ρουβάς. Να γίνει δηλαδή «εσωτερική μετακόμιση» και ο σόουμαν τραγουδιστής να αφήσει τη μια από τις τρεις κόκκινες καρέκλες και να μετακομίσει στο stage.

Το έχει κάνει πολλές φορές με επιτυχία στο παρελθόν κυρίως ως οικοδεσπότης του «X Factor» πρώτα στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται πλέον είναι αυτό της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια έχει την εμπειρία των βραδινών σόου από τη θητεία της στo GNTM αλλά και στο Dancing with the Stars που μεταδόθηκε για μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR.

To νέο όνομα που κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό της Μπέττυς Μαγγίρα. Εξαιρετική περφόμερ, με εμπειρία στα ζωντανά είχε ήδη κάνει στο πρόσφατο παρελθόν επαφές με τον ΣΚΑΪ για το «My Style Rocks». Τώρα ίσως την δούμε στο μουσικό talent show.

Όσον αφορά στην επιτροπή οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως συνεχίζουν τελικά Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης.

Πηγή: reader.gr


Σχετικά πρόσωπα
Σάκης Ρουβάς
Έλενα Παπαρίζου
Γιώργος Λιανός
Βίκυ Καγιά
Μπέττυ Μαγγίρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551