Αναζήτηση
Αχιλλέας Αυγουστίδης: Με τον μπαμπά του, Ορφέα, αγναντεύουν τη θάλασσα | iShow.gr
Ειδήσεις
Αχιλλέας Αυγουστίδης: Με τον μπαμπά του, Ορφέα, αγναντεύουν τη θάλασσα
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
18:00

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά περνούν φανταστικά μαζί με τον γιο τους, Αχιλλέα, που έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά το τέλος του Σασμού στον οποίο πρωταγωνιστούσε για τρεις σεζόν, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του και δεν λείπουν οι εξορμήσεις στις παραλίες.

Αν και ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν συνηθίζει να μοιράζεται μαζί μας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και πόσταρε μια φωτογραφία με τον μονάκριβο γιο του. «Δεν χρειάζονται λέξεις», σημείωσε ο ηθοποιός στη φωτογραφία που πόσταρε με τον ίδιο και τον γιο του, να φορούν τα μαγιό τους και να αγναντεύουν τη θάλασσα.


orfeas_avgoustidis_1721846453_3419418343707287980_8696056.jpg

Θυμίζουμε ότι για τον γιο του, Αχιλλέα Αυγουστίδη και την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, είχε πει ο Ορφέας στο Ενώπιος Ενωπίω: «Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε μέσα από τη σχέση μου με την Γεωργία. Αυτή μου το ενέπνευσε. Δίνω χρόνο και παίρνω από τον ύπνο μου αν χρειαστεί για να είμαστε μαζί. Ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο, να έχει η μέρα 44 ώρες. Είχα άγχος γιατί δεν ήθελα να αλλάζω μόνο πάνες, ήθελα να τον βλέπω. Ήθελα να βλέπω την Γεωργία, πώς αναπνέει πια ως μητέρα. Αρκετός χρόνος για την οικογένεια και τον Αχιλλέα. Όσο περνούν τα χρόνια θα προσαρμόζομαι για τις ανάγκες της οικογένειας. Με τη Γεωργία συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε!

Έχει αυτό που θέλω κι εγώ να ξαναγίνω. Μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη. Θέλω να είμαι έτσι πάνω στην σκηνή και να είναι αυτός ο στόχος μου και η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω. Είναι τέλειο που αυτά που ήθελα να κάνω μόνος μου, θέλω να τα κάνω μόνο με τη Γεωργία. Είναι αυτό που θες όλα αυτά να τα κρατήσεις και να είσαι με τον άλλο για πάντα».

Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν σχόλια, μεταξύ αυτών και η σούπερ γιαγιά Μαρία Τζομπανάκη.

sxolia.jpg


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ορφέας Αυγουστίδης
Μαρία Τζομπανάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551