Αναζήτηση
ΣΚΑΪ: "Κλειδώνει" ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου; | iShow.gr
Ειδήσεις
ΣΚΑΪ: "Κλειδώνει" ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου;
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024
17:02

Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr

Θα υπάρχει απ’ ότι μαθαίνω τελικά μια ψυχαγωγική ζωντανή εκπομπή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Και θα πάει στο μεσημέρι του Σαββατοκύριακου ίσως και με λίγο μεγαλύτερη διάρκεια από την τωρινή και φυσικά βασικό στόχο να προμοτάρει όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού.

Όχι μόνο της ψυχαγωγίας αλλά και της ενημέρωσης. Επίσης να εξυπηρετήσει σε ένα βαθμό και το εμπορικό τμήμα του σταθμού και όποιες συμφωνίες κατάφερε να διατηρήσει μετά την αποχώρηση Σκορδά και Μπακοδήμου.

Δύο είναι τα σενάρια που είναι αυτή τη στιγμή πάνω στο τραπέζι όμως η απόφαση ακόμη θ’ αργήσει: Το πρώτο να πάει η ομάδα του «Summer’s Cool» ως έχει, το δεύτερο να διατηρηθούν κάποιοι και άλλοι να αποχωρήσουν.

Και για να σας προλάβω δεν έχουν πέσει ακόμη στο τραπέζι ονόματα με τικάρισμα δίπλα «μένει», «φεύγει». Όπως μου είπε μια καλή πηγή όλη αξιολογούνται καθημερινά και θα συνεχίσουν έτσι τουλάχιστον μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Άλλωστε ο ΣΚΑΪ ακόμη και αλλαγές να κάνει δεν «σκοπεύει» να χτυπήσει ονόματα πρώτης γραμμής που θα ανεβάσουν πολύ το μπάτζετ της εκπομπής.

Πηγή: tvnea.com

Σχετικά πρόσωπα
Νάσος Γουμενίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551