Αναζήτηση
"Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς"
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
21:30

Ενα μυστηριώδες μήνυμα που στόχευε στον πρίγκιπα Χάρι έφερε ένα μικρό αεροπλάνο που εντοπίστηκε να πετά πάνω από τον χώρο της εκδήλωσης των βραβείων ESPY στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Ο Δούκας παρέλαβε στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων ESPY, το βραβείο "Πατ Τίλμαν”, που αφορά σε αθλητές με σημαντική κοινωνική προσφορά, αλλά περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω με ένα πανό που έγραφε "Prince Harry: Investigate Mumis Death" ("Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς).

Σύμφωνα με τη Dailymail δεν έγινε γνωστό ποια ήταν η πρόθεση του μηνύματος ή ποιος πλήρωσε για να πετάξει γύρω από το Χόλιγουντ πριν από το λαμπερό γεγονός. Παρότι έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από το δυστύχημα στο Παρίσι, που στέρησε τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι θεωρίες για τον θάνατό της παραμένουν.

Ο Δούκας, στην εκδήλωση παρέλαβε το βραβείο το βράδυ της Πέμπτης, παρά το γεγονός ότι επικριτές του θεωρούσαν ότι δεν είναι άξιος αποδέκτης αυτής της τιμής. Ο πρίγκιπας Χάρι απέτισε φόρο τιμής στον "αιώνιο δεσμό" του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς απευθυνόταν στη μητέρα του Πατ Τίλμαν, ενώ δεχόταν το βραβείο που πήρε το όνομα του γιου της, εβδομάδες αφότου εκείνη καταδίκασε την απόφαση να του δώσουν το βραβείο.

"Η προσπάθειά της να προστατέψει την κληρονομιά του Πατ είναι βαθιά προσωπική και το σέβομαι", είπε, αναφερόμενος στη μητέρα του πεσόντα στρατιώτη. "Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και γιου είναι αιώνιος και υπερβαίνει ακόμη και τις μεγαλύτερες απώλειες".

Τον περασμένο μήνα η M. Τίλμαν, η μητέρα του Πατ, αθλητή του NFL που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν, είπε στην Daily Mail: "Είμαι σοκαρισμένη γιατί επέλεξαν ένα τόσο αμφιλεγόμενο και διχαστικό άτομο για να λάβει το βραβείο".

Το ESPN απαντώντας σε δήλωσή του ανέφερε πως "το ESPN, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Tillman, τιμά τον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, ειδικά για το έργο του The Invictus Games Foundation, καθώς γιορτάζει το 10ο έτος της προώθησης μέσω της δύναμης του αθλητισμού για τα μέλη της στρατιωτικής θητείας και τους βετεράνους σε όλο τον κόσμο, ενώ καταλαβαίνουμε ότι δεν θα συμφωνήσουν όλοι με όλους τους τιμώμενους που επιλέχθηκαν για οποιοδήποτε βραβείο. Το Invictus Games Foundation κάνει απίστευτη δουλειά και το ESPN πιστεύει ότι αυτό είναι ένας λόγος που αξίζει να γιορτάσουμε".

"Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς" - Μυστηριώδες μήνυμα στον ουρανό του Χόλιγουντ πριν από τα βραβεία ESPY

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Prince Harry
Πρίγκιπας Χάρι Γουίντσορ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551