Αναζήτηση
" Ο Τιμωρός" - Τα πρώτα γυρίσματα - Ο Δ.Λάλος με νέο look ! | iShow.gr
Ειδήσεις
" Ο Τιμωρός" - Τα πρώτα γυρίσματα - Ο Δ.Λάλος με νέο look !
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024
10:44




Τα πρώτα γυρίσματα - Ο Δ.Λάλος με νέο look !

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστευόταν, του στέρησαν τα πάντα… Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη, με γυρίσματα στο Μαρόκο και σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα (Δημήτρης Λάλος) ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι υπεύθυνοι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Σενάριο Γιώργος Κόκουβας, πλοκές Μαίρη Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλος, σκηνοθεσία Μιχάλης Κωνσταντάτος. Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα.

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!






















Σχετικά πρόσωπα
Μιχάλης Κωνσταντάτος
Κώστας Μπάρας
Μαρία Χάνου
Σταύρος Καλλιγάς
Γιώτα Αργυροπούλου
Νικόλας Χαλκιαδάκης
Δανάη Επιθυμιάδη
Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Γιώργος Κόκουβας
Δημήτρης Λάλος
Ελεάνα Στραβοδήμου
Μαρίνα Καλογήρου
Εριέττα Μανούρη
Άννυ Λούλου
Μαίρη Ζαφειροπούλου
Εύρη Σωφρονιάδου
Νίκος Γκέλιας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551