Αναζήτηση
«Chef στην κουζίνα σας»: Οσομπούκο με ριζότο μιλανέζε, ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα κιμά | iShow.gr
Ειδήσεις
«Chef στην κουζίνα σας»: Οσομπούκο με ριζότο μιλανέζε, ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα κιμά
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024
15:50



Οσομπούκο με ριζότο μιλανέζε, ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα κιμά αλλά και μία πρωτότυπη τούρτα παγωτό, μας ετοιμάζει ο Βαγγέλης αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει ριγκατόνι με μία καλοκαιρινή σάλτσα με ποικιλία λαχανικών και μους φέτας. Ψήνει στον φούρνο χοιρινές μπριζόλες με πάπρικα και ρίγανη και τις συνοδεύει με μία πρωτότυπη γαρνιτούρα. Ακόμα, φτιάχνει μία πανεύκολη και εντυπωσιακή τούρτα παγωτό με αφράτο παντεσπάνι, δύο είδη παγωτού και γκοφρέτες. Στη συνέχεια, ετοιμάζει στο λεπτό το πιο εύκολο ψητό κοτόπουλο στη λαδόκολλα με σάλτσα μπάρμπεκιου. Τέλος, δοκιμάζουμε μία δροσερή σαλάτα με φασόλια, κινόα και αβοκάντο με ένα ιδιαίτερο αρωματικό ντρέσινγκ.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει με τον πιο εύκολο τρόπο το ιταλικό οσομπούκο και το κλασικό συνοδευτικό του, το ριζότο μιλανέζε με το λαμπερό χρώμα και την ιδιαίτερη γεύση του. Μαγειρεύει κριθαράκι με ποικιλία ψητών λαχανικών και μανούρι και ψήνει απίθανα ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα κιμά και τυριά στο φούρνο. Στη συνέχεια, φτιάχνει ένα λαχταριστό σιροπιαστό γλυκό που ξανάγινε μόδα στις μέρες μας, την περίφημη Κοπεγχάγη. Τέλος ετοιμάζει μία διάσημη λιχουδιά από την κορεάτικη κουζίνα: το τοστ του δρόμου με υλικά έκπληξη!






Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551