Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με υπέροχο χυλωμένο κριθαράκι με κρασάτες σουπιές και χόρτα. Ακολουθεί το κοτόπουλο ταντούρι, ένα θρυλικό πιάτο της ινδικής κουζίνας που σερβίρεται με αρωματικό πιλάφι. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης φτιάχνει λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα καπνιστής πάπρικας στο λεπτό, αλλά και μία ανάλαφρη ανάμεικτη σαλάτα με σύκα και ψητό μανούρι, με έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών και αρωματικής βινεγκρέτ. Στην ώρα του γλυκού έρχεται μία εντυπωσιακή κρέπα σουφλέ με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ο chef προτείνει μία αλμυρή κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα, φέτα και χαλούμι. Συνεχίζει με λεμονάτο νουά με λαχανικά, ένα υπέροχο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και με ένα ξεχωριστό ελιόψωμο στη γάστρα, που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία και τη νοστιμιά του. Ο Βαγγέλης φτιάχνει αμέσως μετά, ριγκατόνι φούρνου με κιμά για το καθημερινό τραπέζι, ενώ το επεισόδιο κλείνει «γλυκά» με το viral κανταΐφι με φιστίκι, το οποίο ο chef το συνδυάζει με ένα ανάλαφρο cheesecake με την πιο νόστιμη κρέμα φιστικιού.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε τα νοστιμότερα πιάτα της ζωής μας!