Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
Κριός  (21/3 - 19/4)
Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα…
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Αγάπης αγώνας άγονος; Όχι, δεν νομίζω! Όσο ξέρεις πως η καρδιά σου μπορεί ακόμη να βροντάει σαν ταμπούρλο των Ζουλού για κάποιον/α, ούτε η απόσταση, ούτε η απώλεια μπορεί να σου στερήσει το πώς ένιωσες και νιώθεις. Για μια φορά νιώσε τι ευλογία είναι που έζησες κάποιες στιγμές αντί να καταριέσαι που δεν κράτησαν!
Λέων  (23/7 - 22/8)
Λέοντα, φυσικά και δεν θα αφήσεις κανένα να σου μεταδώσει την πεποίθηση πως αυτή είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα! Έχει καλή διάθεση, θες να βρεθείς με φίλους/ες και κυρίως θες να μην σου σπάνε τα νεύρα με φλύαρες αρλούμπες στη δουλειά! Και τα καταφέρνεις!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν' το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.