Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Κριέ, σήμερα δεν κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν! Δεν είμαστε για χασούρες πλέον…
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα μέσα στο κεφάλι σου και να σκέφτεσαι ενδεχόμενα και κόντρα ενδεχόμενα σχετικά με την διαπροσωπική σου ζωή. Ή μπορείς να εκμεταλλευτείς την πνευματική σου υπερδιέγερση και να ξεμπερδέψεις στο μισό χρόνο με όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου φαίνεται καλό σχέδιο.
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή να σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν από τη στιγμή που φτιάχνεις τον καφέ και κάθεσαι μπροστά στο PC για να ξεκινήσει η μέρα στο γραφείο. Αυθυποβολή άμεσα!
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!
Λέων  (23/7 - 22/8)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Μπορεί και να περάσεις ολόκληρα 24ώρα να κάνεις υπολογισμούς και σκέψεις ή να πλάθεις σενάρια, αν υποψιαστείς πως ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α φίλος/η παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Ένας/Μια μικρός/η Σέρλοκ Χόλμς γεννιέται στο πρόσωπο σου, μέρες σαν τη σημερινή.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος/η σήμερα με την ηλεκτρισμένη απομόνωση του/της συντρόφου σου (ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί η υπομονή σου ακόμη). Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, η νηνεμία συνεχίζεται αλλά η καταιγίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Συναισθηματικό μούδιασμα μεγατόνων, ε;
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Είναι από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτος/η στις ορέξεις, τα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο και τεράστια νευρικότητα. Προστατέψου!
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, αν αισθάνεσαι πως σε έχουν καταβάλλει οι υπερβολικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια και η αφόρητη πίεση στη δουλειά, σκέψου το εξής πριν τα παρατήσεις: ποιος/α έδειχνε από τη πρώτη στιγμή πως μπορούν να τον/την φορτώνουν χωρίς να διαμαρτύρεται;
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Πολλοί/ες αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν είσαι κανένας/καμία καταθλιπτικός/η και αδυνατείς να νιώσεις ευτυχισμένος/η και αισιόδοξος/η. Πώς να πιστέψεις όμως στην αισιοδοξία όταν συστηματικά τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις; Σήμερα έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να πεις πως δεν αντέχεις άλλο. Μόνο για σήμερα όμως. Από αύριο πάλι στη μάχη, σύμφωνοι;
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.