Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Συναισθηματική ανανέωση για εσένα σημαίνει συχνή αλλαγή παραστάσεων, απόλυτη ειλικρίνεια στην επικοινωνία και όχι άλλες κουβέντες για το παρελθόν. Όποιος/α είναι μαζί σου θα κοιτάζει μόνο να είναι ευτυχής στο παρόν. Οι άλλοι/ες στη σπηλιά τους με ένα φορτηγό Zewa για να βγάλουν το Χειμώνα…
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, η κυκλοθυμία σήμερα έχει να κάνει με την κοινωνικότητα. Ή που θα αισθάνεσαι να πνίγεσαι μέσα στους τέσσερις τοίχους και δεν θα σε κρατάει το σπίτι, ή που ο κόσμος θα μοιάζει τόσο τρομακτικός που δεν θα βγάζεις άχνα.
Λέων  (23/7 - 22/8)
Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Πιθανόν αυτές τις μέρες να πιάσεις τον εαυτό σου να σαμποτάρει υποσυνείδητα την εργασιακή ρουτίνα που ακολουθείς. Καθυστερημένες αντιδράσεις, νεύρα με το παραμικρό, μούτρα και γκρίνια προς τους ανωτέρους σου. Κακές μέρες για να σε τσιγκλίζει κανείς...
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, δεν σηκώνεις τσαμπουκάδες και αντιρρήσεις σήμερα. Δεν είναι σατανικό πως ακριβώς μέρες σαν τη σημερινή θέλουν όλοι/ες να τα βάλλουν μαζί σου;
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Ίσως αισθάνεσαι αυτές τις μέρες πως θα ήταν όλα πιο εύκολα στη ζωή σου αν δεν ήσουν σε σχέση - λες και δεν αναγνωρίζεις τον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα σου τα βράδια. Για τους/τις ελεύθερους/ες οι εντάσεις με συναδέλφους ή φίλους δεν αποκλείονται.
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, το μόνο το οποίο μπορεί σήμερα να γεμίσει τις μπαταρίες σου είναι είτε να περάσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς με τον/την σύντροφο σου (αν είσαι ερωτευμένος/η) ή κάνοντας δραστηριότητες και αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα που σε ψυχαγωγούν. Πόλεμος στη ρουτίνα! ΠΟΛΕΜΟΣ!
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Όπως δεν πρέπει να ανέχεσαι να γίνεσαι σάκος του μποξ για την ένταση των γονιών σου ή του/της συντρόφους σου, έτσι κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να δείξεις ωριμότητα και να μην κάνεις το ίδιο. Και μην παραπονεθείς τώρα πως πάντα εσύ γίνεσαι θυσία και τα ακούς όλα, γιατί η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Κανείς δεν σ? αναγκάζει να υπομένεις τέτοια πράγματα.
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.