Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
Κριός  (21/3 - 19/4)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ' αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα "Που τραβάει η ζωή μου;"
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Αυτές τις μέρες επιτρέπεται:1) Να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν χαρούμενο/η ακόμη και αν αυτό απαιτεί να αποτραβηχτείς από την παρέα, 2) Άφθονο σεξ (αν έχεις παρτενέρ) ή άφθονα χάδια (αν θες να τον/την ρίξεις). Και απαγορεύεται: Να επιχειρήσεις σημαντικές συζητήσεις με γονείς ή/και τον/την σύντροφό σου.
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς και μπορείς να διαισθανθείς ακαριαία τα αισθήματα, τους προβληματισμούς, τις εντάσεις των γύρω σου. Για να μην παρανοήσεις πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Σύμφωνοι;
Λέων  (23/7 - 22/8)
Μερικές μέρες αισθάνεσαι σαν ένας πλανήτης σε αναζήτηση δορυφόρου: ξέρεις πως η ομορφιά που φιλοξενείς μέσα σου είναι λειψή χωρίς ένα φεγγάρι να συμπληρώνει το τοπίο σου. Μην εκπλαγείς αυτές τις μέρες αν αρκετοί/ες εκδηλώσουν ενδιαφέρον γι? αυτό το ρόλο. Μην απορρίψεις επίσης κανέναν/καμία. Σύμφωνοι;
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Παρθένε, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι την κούραση σου, το βουνό των υποχρεώσεων σου, την πνευματική σου ένταση… Ε, ναι… Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι γενικώς σήμερα. Δουλειά, φαγητό, ύπνος, τέλος.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Το παίρνεις συχνά τελευταία, κάθε φορά που σκέφτεσαι αν έχει κάποιο νόημα όλη αυτή η προσπάθεια να διατηρείς μια στοιχειώδη αλληλεπίδραση με τους φίλους σου (που δεν γεμίζει και τόσο τις συναισθηματικές μπαταρίες σου) ενώ συνεχίζεις ν? αποζητάς έναν έρωτα με τη χάρη και την φρεσκάδα του παρελθόντος (είτε είσαι σε σχέση είτε όχι). Περπατάς σε επικίνδυνα μονοπάτια. Πρόσεχε.
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, το δίλημμα οικονομική ασφάλεια ή επαγγελματικό ρίσκο θα πρωταγωνιστεί στο μυαλό σου για τις επόμενες μέρες. Μια συμβουλή: μην προσπαθήσεις να τα συνδυάσεις, δεν θα πετύχει.
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
"Μαμά μη με ξυπνάς! Δεν θέλω να πάω σχολείο!"... Εντάξει μπορεί να μην έχεις σχολείο πλέον (εκτός κι αν μας κρύβεις κάτι...) αλλά έχεις ένα εργασιακό χώρο που πρέπει να βρίσκεσαι. Και σήμερα θα προτιμούσες ο χρόνος να κάνει ένα άλμα και να προσπεράσει το οκτάωρο που πρέπει να δουλέψεις. Bad news: Δεν πρόκειται να συμβεί! Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η μέρα.
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Να προχωρήσω ή να μην προχωρήσω; Ναι, πολλοί/ες Υδροχόοι θα μπουν αυτές τις μέρες στο δίλημμα για το αν πρέπει να επιχειρήσουν το επόμενο βήμα σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή αν πρέπει να προσπεράσουν. Μέχρι να αποφασίσεις αν θες ή όχι, μια ακόμη έξοδος δεν θα βλάψει κανένα σας, non?
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Από τη στιγμή που μπήκες τις τελευταίες μέρες στην διάθεση οριστικού κι αμετάκλητου ξεσκαρταρίσματος σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, θέσε σαν κριτήριο διαγραφής κάποιου/ας από την επόμενη μέρα της ζωής σου, όχι το κατά πόσο ταιριάζεις ή όχι μαζί του/της, αλλά κατά πόσον ήταν συνεπής στο πέρασμα από τα λόγια στις πράξεις.