Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Ταύρε, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους/τις συναδέλφους σου από ότι συνήθως. Τι λες να το εκμεταλλευτείς άμεσα και να λύσεις ΤΩΡΑ όποιο πρόβλημα έχει προκύψει στη μεταξύ σας σχέση; Σκέψου ότι έτσι θα περάσετε μια ήσυχη εβδομάδα... Επιτέλους...
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, συνέχισε να εκμεταλλεύεσαι την παρόρμηση για επικοινωνία που επικρατεί αυτές τις μέρες. Σήμερα δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες. Η ηρεμία είναι που τρομάζει τους γύρω σου, όχι οι φωνές.
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Πολλοί/ες Καρκίνοι λες και προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γύρω τους – μπλαζέ στυλάκι, δήθεν ηρεμία και «Εντάξει μωρέ, περνάω καλά, δεν αγχώνομαι!»… Μέσα όμως βράζει το ηφαίστειο και η ώρα της έκρηξης πλησιάζει. (Μην ανησυχείς, θα μείνει μεταξύ μας…)
Λέων  (23/7 - 22/8)
Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Παρθένε, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα με μια παραμένουσα πνευματική κούραση και να καταλήξεις σε μια εγκεφαλική εξάντληση. Ναι, τόσο σημαντικό είναι σήμερα να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, όταν οι σκέψεις σου τρέχουν με 1000 μίλια/δευτερόλεπτο είναι λογικό να τσατίζεσαι με όλους/ες τους αργόστροφους/ες συναδέλφους σου. Μην το κρύβεις!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σ? αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό...
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Τοξότη πάμε ντουέτο: I just want to feel real love, feel the home that I live in. ?Cause I got too much life, running through my veins, going to waste. Ναι, το έχεις ανάγκη να συμβεί ρε γαμώτο επιτέλους! (Κι αν ανήκεις σ? αυτούς/ες που τους συνέβη, ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι απόψε…)
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως παλιά στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά στον κόσμο γύρω σου. Βλέποντας γονείς, φίλους, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες με τόσο ρεαλιστικά γυαλιά που σχεδόν απομυθοποίησες ό,τι συμβόλιζε για εσένα η λέξη «σχέσεις», έχασες ίσως το όνειρο μιας ιδανικής ζωής. Όμως αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως κέρδισες κάτι σπάνιο: να φροντίζεις τον εαυτό σου σαν να ήταν σύντροφος/εραστής/φίλος/αδερφός.
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.