Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σ? αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Η ζωή χωρίς τον έρωτα μοιάζει σαν μια συμφωνική ορχήστρα χωρίς κρουστά: η μελωδία σίγουρα θα σε μαγεύει και τα πόδια σου θα χτυπούν ρυθμικά στο πάτωμα, όμως θα απουσιάζει αυτή η έκρηξη που μπορεί να εκτινάξει από τη θέση σου. Τις επόμενες μέρες οι πιθανότητες να γίνεις στόχος του ερωτικού ενδιαφέροντος κάποιου/ας εκεί έξω είναι αυξημένες. Μια συμβουλή: μην δείχνεις πόσο ανάγκη έχεις να νιώσεις ερωτεύσιμος/η, είναι η συνταγή της καταστροφής.
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ...
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).
Λέων  (23/7 - 22/8)
Καλέ μου/Καλή μου Λέοντα! Μήπως έχεις σκεφτεί πως το επόμενο λιμάνι ίσως είναι πιο όμορφο από αυτό που περιμένεις κάτι μήνες να μπεις; Άσε που δεν θα σε έχει και στην αναμονή ο λιμενοφύλακας... Ναι, για τα ερωτικά σου μιλάω! Για σκέψου το σοβαρά!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Σε καταλαβαίνω Παρθένε όταν λες πως δεν θες πια θυελλώδεις σχέσεις που καταλήγουν σε ένα απόλυτο πουθενά και λόγια παχιά για αιώνιες αγάπες. Θέλεις έναν άνθρωπο που για αρχή θα πιστεύει στις δυνατότητες σου και δεν θα κρίνει τις επιλογές σου. Και κάποιες φορές τσαντίζεσαι τόσο πολύ που δεν εμφανίζεται ή που δεν μπορείς να τον/την κερδίσεις πίσω.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Είναι αντιπαραγωγικό να προσκολλάσαι σε απίθανα ενδεχόμενα όπως: 1) αυτός/η που αγαπάς να παρατήσει την τωρινή του/της σχέση, 2) να χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή να σε περιμένει μια δελεαστική πρόταση δουλειάς ή 3) με ένα χτύπημα των δαχτύλων σου να βρεθείς σε μια χρυσή αμμουδιά των Φίτζι με μια Πίνια Κολάδα ανά χείρας. Κοινώς, κάνε επανεκκίνηση στον εγκέφαλό σου άμεσα!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Ότι είσαι ο νούμερο ένα στόχος για όλα τα πληγωμένα παιδιά που μεγάλωσαν και αναζητούν στο κρεβάτι σου την αγάπη που στερήθηκαν, είναι πια τόσο γνωστό όσο και το Πυθαγόρειο θεώρημα. Όμως είναι και το μόνιμο ξυράφι που σε χαρακώνει γιατί μόλις θεραπεύσεις τα παιδιά, αυτά θέλουν να τρέξουν μακριά σου. Συνεχίζεις κάθε φορά, κάθε φορά έχοντας χάσει ένα κομμάτι σου...
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, δεν χρειάζεται και σήμερα να ξεκινήσεις με τον στόχο να γίνεις ένας ελβετικός σουγιάς που θα κάνει τα πάντα στο γραφείο, στο μισό χρόνο, με το μισό κόπο και θα βοηθά και τους/τις συναδέλφους του. Για αλλαγή, προσπάθησε να δουλέψεις με τους ρυθμούς που δουλεύουν και οι γύρω σου και βάλε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα/φασαρία/φιλία στη ζωή σου.
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Άλλοι πορεύονται σε αυτή τη ζωή προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, μαζεύοντας χρήματα, χτίζοντας περιουσίες. Άλλοι όμως, όπως και του λόγου σου, πορεύονται προσπαθώντας να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, διαμορφώνοντας απόψεις και υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά τους. Μην ξεχνάς να διατυμπανίζεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά για εσένα σε κάθε ευκαιρία! Είναι σπάνια χαρίσματα για να τα τσαλαπατάς για τον οποιοδήποτε (σύντροφο, γονέα, φίλο).
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
1) «Κανείς/Καμία δεν έσκυψε ποτέ με αληθινό ενδιαφέρον πάνω μου όπως έκανα εγώ! Ποιο το νόημα να συνεχίσω να αγαπώ;», 2) «Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει σχέση μεταξύ ανθρώπων. Μόνο εκμετάλλευση.», 3) «Τι τρέχει μαζί μου; Γιατί δεν μπορώ να αφεθώ ακόμη και στους ποιο κοντινούς μου ανθρώπους;». Δεν υπάρχουν λύσεις σήμερα. Μόνο περισυλλογή.
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.