Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
Κριός  (21/3 - 19/4)
Αέρας, οξυγόνο, απόσταση... Η ανάγκη να δραπετεύσεις μεγαλώνει με εκθετικούς ρυθμούς κάθε λεπτό. Και ένας/μια Κριός που ασφυκτιεί γίνεται απρόβλεπτος/η!
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου ρε αδερφέ!), να το εκλαμβάνει ο/η άλλος/η σαν απόρριψη και να σε πρήζει μετά. Πω ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος!
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες για κάθε Καρκίνο είναι να καταλάβει πόσο sexy μπορεί να γίνει αν καταφέρει να ελαττώσει τις άμυνες του. Καλή ευκαιρία η σημερινή μέρα να αφεθείς λίγο παραπάνω. Αν το αλκοόλ βοηθάει, so be it.
Λέων  (23/7 - 22/8)
Μια που θα γκρινιάζεις σαν παραχαϊδεμένο παιδί πως κανείς δεν σ? αγαπά, και μια που θα σου λένε πως όλη σου η συμπεριφορά δηλώνει πως δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις καμιά υποχώρηση για να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος. Και τι απαντάνε σ? αυτό τώρα, ε;
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Η εργασιακή καθημερινότητα μοιάζει με αγώνα μποξ και έχεις κουραστεί πλέον από τις αντιπαραθέσεις... Δεν θα το δείξεις όμως. Δεν θα παραπονεθείς. Είσαι Παρθένος και είσαι πάντα ο/η αυστηρότερος/η κριτής του εαυτό σου. Ευτυχώς να λες, αλλιώς θα είχες ήδη σπάσει.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Ε ναι λοιπόν! Σήμερα θες να περπατάς με ίσιους τους ώμους, να γοητεύεις, να σου κάνουν τα χατίρια (χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνεις για ένα «Ναι!» λες και τρέχεις μαραθώνιο βάδην) κι οι οικείοι σου να σου υπενθυμίζουν πόσο σ? αγαπάνε και σ? έχουν ανάγκη. Τώρα αν μερικοί/ες εκεί έξω αυτό το ονομάζουν ωραιοπάθεια, το πρόβλημα είναι στον τραυματισμένο τους εγωισμό και όχι στην δική σου διάθεση. Ε μα πια!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Σαν κάποιος να σου έχει κάνει ένεση νοβοκαΐνης σήμερα και έχει φυλακίσει όλη σου την ενέργεια και τον τσαμπουκά. Και όταν δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να πολεμήσεις ανά πάσα στιγμή, όλοι ξέρουμε πως δεν θες να σου μιλάει άνθρωπος. Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι να κάνω με τους φίλους μου Σκορπιούς σήμερα...
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Αμάν πια με τις τάσεις φυγής σου! Έχουμε χάσει τον ύπνο μας προσπαθώντας να σε κρατήσουμε κοντά μας. Μέρες σαν τη σημερινή αισθάνεσαι πως ειδήσεις του στυλ «Πήγε μέχρι το περίπτερο για τσίχλες και δεν ξαναγύρισε ποτέ.» έχουν γραφτεί για εσένα!
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Ίσως σήμερα αισθανθείς πως γίνεσαι ελαστικός/η σε σημείο κατάργησης της προσωπικότητας σου για να γλιτώσεις από ανούσιες διαμάχες στον εργασιακό χώρο ή για να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια σχέση που ο/η άλλος/η σε πιέζει να γίνεις κάτι που δεν μπορείς. Για ποιους λόγους φοβάσαι να αντιδράσεις δεν μπορώ να ξέρω. Ξέρω όμως πως αν δεν κοιτάξεις σοβαρά μέσα σου να τους αντιμετωπίσεις, έχεις μεγάλο θέμα.
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Ναι, θέλεις την ησυχία σου. Ναι, ο κόσμος για τις επόμενες μέρες θα σου φαίνεται αφόρητα πιεστικός/φλύαρος/ανούσιος. Ναι, τώρα που έχεις αυτή τη στάση στα πράγματα θα θυμηθούν όλοι (φίλοι, συνεργάτες , ο/η σύντροφός σου) να σου την πουν (ακόμη και για πράγματα που έγιναν μήνες πριν).
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Ναι, ναι το ξέρω ότι η συναισθηματική σύγχυση είναι η καλύτερη σου φίλη από τη στιγμή που άρχισες να μπουσουλάς. Όμως όταν αρχίζει να επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά σου, πρέπει κάποιος να επέμβει και να σου πει να συνέλθεις. Σύνελθε λοιπόν!!
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.