Αναζήτηση:
Η Κάσι είναι μία φυσιολογική έφηβη η οποία ζει μαζί με τη μητέρα της. Μία νύχτα αρκεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Ενώ η ίδια έχει μείνει στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο της λόγω βλάβης, το σπίτι της αρπάζει φωτιά. Η μητέρα της, που είναι μόνη της μέσα, δεν καταφέρνει να απεγκλωβιστεί και χάνει τη ζωή της.
Έτσι η Κάσι καταλήγει σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη στη μέση του πουθενά, το Τσέιντζ Χάρμπορ, για να ζήσει με τη γιαγιά της, τη μοναδική εν ζωή συγγενή της. Ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές, που της άφησε ο θάνατος της μητέρας της, θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική «κληρονομιά» της οικογένειάς της.
Μετά τις πρώτες μέρες στην πόλη, η Κάσι γνωρίζει τους Άνταμς, Φαγιέ, Νταϊάνα, Μελίσα και Νικ τους οποίους συνδέει μια παράξενη σχέση καθώς όχι μόνο είναι συνομήλικοι αλλά και οι γονείς τους ήταν επίσης φίλοι. Σύντομα η Κάσι ανακαλύπτει ότι και οι γονείς της ήταν φίλοι με τους γονείς των υπολοίπων. Δεν όμως η μόνη ανακάλυψη που θα κάνει η Κάσι, στο σπίτι βρίσκει ένα βιβλίο με ξόρκια που ανήκε στη μητέρα. Σοκαρισμένη μαθαίνει πως η μητέρα της ήταν μάγισσα και η οικογένεια της έχει ιστορία με τη μαγεία που πάει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Αμέσως καταλαβαίνει ότι άθελα της συμμετέχει σε κάτι, που υπερβαίνει τον εαυτό της. Τα πέντε παιδιά που μόλις γνώρισε, της λένε πως πρέπει να δέσουν τον «Κύκλο» τους προκειμένου να γίνουν μία ομάδα και να προφυλαχθούν από το κακό.
Ο «Κύκλος» τελικά δένεται όμως τα παιδιά δεν γνωρίζουν ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται ορισμένοι από τους γονείς τους που προσπαθούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Όσο ο καιρός περνάει τα έξι παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με δαίμονες, κυνηγούς μαγισσών, μυστικά, ένα παρελθόν γεμάτο ψέματα και βία, αλλά ακόμα και τους ίδιους τους εαυτούς τους και τη σχέση, που έχουν καθώς συνέχεια δοκιμάζεται…
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
Επεισόδια
Μυστηρίου
Νεανική
Βρείτε άλλες σειρες
Όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου