Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
4
Βρείτε άλλες σειρες
Βασίζεται σε μια πολύ πετυχημένη σειρά από τη Δανία και έχει σχέση με το φόνο ενός νεαρού κοριτσιού και την έρευνα για να βρουν το δολοφόνο της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Mireille Enos και ο Joel Kinnaman οι οποίοι θα υποδύονται τους ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, καθώς και ο Billy Campbell σαν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Σιάτλ ο οποίος τώρα τρέχει για δήμαρχος .

Το ‘The Killing’ συνδέει τρεις διαφορετικές ιστορίες γύρω από την δολοφονία, συμπεριλαμβανομένων του ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση, την οικογένεια του θύματος και τους υπόπτους.

Η σειρά αποτελείται από 13 ωριαία επεισόδια και το καθένα από αυτά καλύπτει 24 ώρες

Όσο εξελίσσεται η μυστηριώδης δραματική σειρά αποκαλύπτεται ότι όλοι έχουν μυστικά και ενώ οι χαρακτήρες πιστεύουν ότι έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, το παρελθόν δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί τους.
Μπερδεύοντας την πολιτική, την εκπαίδευση και άλλα θέματα της καθημερινότητας μιας αμερικανικής μεγαλούπολης με μία αστυνομική ιστορία δημιουργεί μία πρωτότυπη ιστορία με κύριο χαρακτηριστικό την σκοτεινή ατμόσφαιρα και τις καταπληκτικές ερμηνείες
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Αστυνομική
Δραματική
Μυστηρίου
Όλα τα επεισόδια του 4ου κύκλου