Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
Βρείτε άλλες σειρες
Μια προδοσία οδηγεί σε ένα τρομερό ναυάγιο, που κρατά μακριά από τον πολιτισμό, απομονωμένο σε ένα νησί του Ειρηνικού για πέντε ολόκληρα χρόνια, τον νεαρό, κακομαθημένο δισεκατομμυριούχο, Όλιβερ Κουίν.

Η ανεύρεση του θεωρείται θαύμα και ο πρώην εγωκεντρικός, εγωπαθής, εγωιστής και αλαζόνας Όλιβερ, επιστρέφει σπίτι του, στην πόλη Στάρλινγκ Σίτι, με πολλά σχέδια και ένα σύνολο νέων δεξιοτήτων στις αποσκευές του.

Η αφοσιωμένη μητέρα του, Μόιρα, η πολυαγαπημένη του αδελφή, Θία, και ο καλύτερος του φίλος, Τόμι, τον καλωσορίζουν αλλά γρήγορα καταλαβαίνουν πως ο Όλιβερ, δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, που τους αποχαιρέτησε πριν από κάποια χρόνια.

Η φοβερή δοκιμασία, που πέρασε, η μοναδική εμπειρία του να είσαι ολομόναχος στη μέση του πουθενά, έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του και την ψυχολογία του. Αυτό, που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο πλέον ο Όλιβερ, είναι να επανορθώσει τα λάθη, που έκανε στο παρελθόν ο ίδιος αλλά και ο πατέρας του και ορκίζεται να αποδώσει δικαιοσύνη.

Βασίζεται σε αυτό, που τον κράτησε ζωντανό 5 ολόκληρά χρόνια, το ταλέντο του στην τοξοβολία, το βέλος του. Έτσι, μεταμορφώνεται κρυφά από όλους σε έναν ήρωα με το όνομα "Πράσινο Βέλος".

Γίνεται ένας εκδικητής, που σκοπό έχει να διορθώσει τα λάθη της οικογενείας του, να παλέψει ενάντια στις κοινωνικές αδικίες και να εξαφανίσει κάθε ίχνος ανομίας από την πόλη του. Την ημέρα ο Όλιβερ φαίνεται να είναι ένας πλούσιος, ανέμελος, ξέγνοιαστος playboy αλλά το βράδυ αναλαμβάνει δράση ως «Γκριν Άροου». Το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον όμως φαίνεται να μπαίνουν εμπόδιο στα επόμενα βήματα του.

Η οικογένεια του έχει πολλά ένοχα μυστικά, ο καλύτερος του φίλος Τόμι Μέρλιν βαδίζει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι και η αγάπη της ζωής του, η Λόρελ Λανς, θα πρέπει πρώτα να καταφέρει να συγχωρήσει τον Όλιβερ προτού μπορέσει να τον αγαπήσει ξανά. Επιπλέον, ο πατέρας της Λορέλ, ντετέκτιβ Κουέντιν Λανς, είναι αποφασισμένος να συλλάβει τον εκδικητή, που δρα ανενόχλητος στην πόλη του. Και το πιο τρομερό από όλα είναι πως η μητέρα του Όλιβερ, Μόιρα, ξέρει πολύ περισσότερα για το φοβερό ναυάγιο από όσα πιστεύει ο Όλιβερ και είναι τόσο αδίστακτη και επικίνδυνη, όσο ο γιος της δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί…
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Αστυνομική
Επιστημονική Φαντασία
Περιπέτεια
Δράσης
Δραματική
Μυστηρίου
Όλα τα επεισόδια του 8ου κύκλου