Αναζήτηση:
Κύκλοι
1
2
3
Βρείτε άλλες σειρες
Ο Kevin Bacon ερμηνεύει μοναδικά τον Ryan Hardy, έναν πρώην πράκτορα του FBI. Η ιστορία ξεκινά όταν ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος Joe Carroll, που υποδύεται ο James Purefoy, δραπετεύει την παραμονή της εκτέλεσής του από την πτέρυγα των μελλοθανάτων και ξεκινά μια νέα σειρά δολοφονιών. Το FBI αποφασίζει να καλέσει τον Ryan Hardy ως σύμβουλο στην υπόθεση, καθώς ήταν εκείνος που τον είχε συλλάβει 9 χρόνια πριν.

Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον Ryan Hardy και το FBI, καθώς προκαλούνται από τον ολοένα αυξανόμενο ιστό των δολοφονιών γύρω τους, που ελέγχεται από τον ιδιοφυή και ύπουλο Joe Carroll, που ονειρεύεται να γράψει ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Ryan Hardy. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του, ο Joe Carroll έχτισε, με την βοήθεια του διαδικτύου, ένα social network από ακολούθους και μιμητές, πρόθυμους να εκτελέσουν κάθε φονική επιθυμία του.

Στον πρώην πράκτορα θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να συλλάβει τον Joe Carroll, καθώς θα έρχεται αντιμέτωπος όχι με έναν, αλλά με μια ολόκληρη αίρεση κατά συρροή δολοφόνων.

Βίαιοι φόνοι, αιματηροί θάνατοι με ευρηματικούς, αποτρόπαιους τρόπους, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της σειράς.

 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Αστυνομική
Θρίλερ
Δραματική
Όλα τα επεισόδια του 3ου κύκλου