Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Big Bang Theory - iShow.gr
The Big Bang Theory
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008-2009.
Διάρκεια
22'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Είναι η μέρα της επίσημης γαμήλιας τελετής του Λέοναρντ και της Πένι αλλά η πιθανότητα να πάνε όλα στραβά είναι πολύ μεγάλη εξαιτίας των σχέσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.
Ο Χάουαρντ δέχεται την επίσκεψη ενός συνταγματάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας για να μιλήσουν για την εφεύρεσή του. Η Μπερναντέτ ανακαλύπτει ότι οι συνάδελφοί της γνωρίζουν ότι είναι έγκυος, κάτι που δεν έχει πει ακόμα σε κανέναν στη δουλειά.
Έχοντας μόλις δύο μήνες διορία να ολοκληρώσουν το συμβόλαιο τους με την αεροπορία, ο Χάουαρντ, ο Λέοναρντ και ο Σέλντον δουλεύουν συνεχώς. Ο Σέλντον είναι αυτός, που το παρακάνει με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ένας σωλήνας νερού σπάει στο διαμέρισμα της Έιμι και πρέπει να το εγκαταλείψει για περισσότερο από ένα μήνα. Η Πένι και ο Λέοναρντ της προτείνουν να μείνει στην κρεβατοκάμαρα του Λέοναρντ για όσο χρειαστεί, αφού εκείνος μένει στο διαμέρισμα της Πένι.
Ο Σέλντον και η Έιμι αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα στο πείραμα συγκατοίκησης των πέντε εβδομάδων συγκατοίκησης. Η Έιμι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους δεκάδες άκαμπτους κανόνες του Σέλντον, για τους οποίους μάλιστα δεν δέχεται καμία διαπραγμάτευση. 
Η Πένι καλείται να εμφανιστεί στο Van Nuys Comic-Con ως η πρωταγωνίστρια της ταινίας Serial Ape-ist. Ο Λέοναρντ την πείθει να δεχθεί την πρόσκληση παρά τους δισταγμούς της, οι οποίοι οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη μικρή και ασήμαντη φύση της εκδήλωσης. 
Ο Σέλντον και η Έιμι φαίνεται να έχουν βρει τον τρόπο ώστε να κάνουν κάτι παραπάνω από ευχάριστη τη συγκατοίκησή τους. Ωστόσο, η Έιμι δεν έχει πει στον Σέλντον ότι η ανακαίνιση του διαμερίσματός της ολοκληρώθηκε νωρίτερα από ό,τι περίμενε. 
Ο Σέλντον κάνει μια απροσδόκητη πρόταση, που σοκάρει την Έιμι και κάνει τα πάντα για να την πείσει να την δεχθεί. Ο Ραζ γνωρίζει στο πανεπιστήμιο τη γοητευτική Ιζαμπέλα και νιώθει για εκείνη ερωτική έλξη. 
Ο Σέλντον δεν μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να κρύψει τη ζήλια του όταν ο Μπερτ από το τμήμα γεωλογίας κερδίζει ένα σημαντικό βραβείο και 500.000 δολάρια! Ένα παιχνίδι φέρνει τον Χάουαρντ αντιμέτωπο με την κρίση της παρέας. 
Η Έιμι λέει στον Σέλντον πως πρέπει να μετακινήσουν μερικά πράγματα της Πένι και να φέρουν κάποια δικά του από το παλιό του διαμέρισμα. Ο Σέλντον συμφωνεί μαζί της και παίρνει από το παλιό του διαμέρισμα σχεδόν τα πάντα, χωρίς να ζητήσει τη γνώμη του φίλου του. 
Η Έιμι γιορτάζει τα γενέθλια της και κανονίζει να περάσει μια ρομαντική βραδιά με τον Σέλντον. Η Μπερναντέτ περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει και ο Ραζ κατά λάθος αποκαλύπτει πως περιμένει κορίτσι, με αποτέλεσμα να θυμώσει και να τον διώξει από το σπίτι!
Η παρέα έχει περάσει χωριστά τις διακοπές των Χριστουγέννων και όταν συναντιούνται πάλι όλοι μαζί, αφηγούνται τις ιστορίες τους. Ο Σέλντον και η Έιμι μιλάνε για το ταξίδι τους στο πατρικό του, ο Λέοναρντ και η Πένι για την περιπέτεια του να στολίζεις χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η Πένι παραπονιέται επειδή ο Λέοναρντ όχι μόνο έχει πάψει πλέον να κάνει ρομαντικά πράγματα γι'' αυτήν, αλλά επειδή φαίνεται ότι ούτε κάν προσπαθεί πια. Η κατάσταση αυτή την κάνει να αισθάνεται σαν να τη θεωρεί ο Λέοναρντ δεδομένη.
Η Πένι προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό της να βρει δουλειά. Ο Σέλντον μαθαίνει για μια μηχανή, που θα τον βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα τα ανθρώπινα αισθήματα. Μετά από έναν ακόμη χωρισμό, ο Ραζ αποφασίζει να συναντήσει κάποιες παλιές κοπέλες του.
Ο Λέοναρντ και ο Χάουαρντ καταστρώνουν ένα σχέδιο για να κρατήσουν μακριά τον Σέλντον από το σχέδιο τους για την Πολεμική Αεροπορία και τον στέλνουν ένα ταξίδι με τρένο. Όμως το σχέδιο τους αποτυγχάνει. Η Πένι και η Έιμι βγαίνουν βόλτα με την Μπερναντέτ για πρώτη φορά μετά τη γέννα. 
Ο Σέλντον και η Έιμι έχουν τον πρώτο τους καυγά από τότε που ξεκίνησαν να συγκατοικούν. Ο Ραζ διαφωνεί για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, ο οποίος τον θεωρεί κακομαθημένο. Ο Ραζ σοκάρεται όταν οι φίλοι του δείχνουν να συμφωνούν με την άποψη του πατέρα του. 
Ο Σέλντον, ο Λέοναρντ και ο Χάουαρντ προσπαθούν να βοηθήσουν τον Ραζ να διαχειριστεί τα οικονομικά του, μιας και πλέον ο πατέρας του δεν τον συντηρεί. Αν και ο Ραζ λαμβάνει έναν καλό μισθό, δεν έχει μάθει να κάνει σωστό οικονομικό προγραμματισμό.
Ο Ραζ, χωρίς την οικονομική βοήθεια του πατέρα του, δεν μπορεί πλέον να συντηρεί το διαμέρισμά του και ψάχνει ένα φθηνότερο μέρος για να μετακομίσει. Ο Χάουαρντ και η Μπερναντέτ σκέφτονται να προσφέρουν στον Ραζ το γκαράζ του σπιτιού τους.
Ο Ραζ έχει πλέον εγκατασταθεί στο διαμέρισμα του Λέοναρντ και της Πένι και όλοι προσπαθούν να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση. Ο Ραζ και η Πένι όμως φαίνεται να τα βρίσκουν τόσο πολύ, ώστε να έχουν παραμελήσει τον Λέοναρντ και τα αισθήματα του.
Ο Σέλντον δουλεύει για μία μέρα ταυτόχρονα σε δύο ξεχωριστά έργα με την Έιμι αλλά και τον Λέοναρντ με τον Χάουαρντ. Ο ίδιος υπερηφανεύεται πως μπορεί να τα βγάλει άνετα πέρα, αλλά μετά από 12 ώρες έχει φτάσει στα ανθρώπινα όρια του με απρόβλεπτα αποτελέσματα!
Ο Μπερτ μιλάει με ενθουσιασμό στην παρέα για την νέα αγαπημένη του, το άλλο του μισό, όπως δηλώνει, τη Ρεμπέκα. Η παρέα καλεί τον Μπερτ και τη Ρεμπέκα να δειπνήσουν μαζί τους στο διαμέρισμα του Λέοναρντ και της Πένι, ώστε να γνωρίσουν όλοι αυτή τη σημαντική γυναίκα.
O Λέοναρντ αναστατώνεται όταν η Πένι δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον πρώην αγαπημένο της, τον Ζακ, την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεχθεί. Ένα τυχαίο γεγονός καταδεικνύει στον Σέλντον ότι οι γνωστικές του ικανότητες εξασθενούν.
Ο Λέοναρντ, ο Σέλντον και ο Χάουαρντ μαζί με τους πιο κοντινούς φίλους και τους αγαπημένους τους, γιορτάζουν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του στρατιωτικού έργου.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz