Αναζήτηση:

H Νατάσσα Μποφίλιου για 2 βραδιές στην Ικαρία

 
Βαθμολογήστε το
ενορχηστρώσεις - πιάνο:
Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια:
Γεράσιμος Ευαγγελάτος
τύμπανα:
Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο:
Άρης Ζέρβας
Κιθάρες:
Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο:
Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά:
Παναγιώτης Ράπτης

Υπόθεση

Για δύο βραδιές του Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στην Ικαρία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων “Ίκαρος”:

Την Τρίτη 9 Αυγούστου στον Άγιο Κήρυκο και την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Γιαλισκάρι.


 

Περισσότερες Πληροφορίες

 Η Νατάσσα Μποφίλιου , ύστερα από τις πρόσφατες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου, ολοκληρώνει το ραντεβού της με το κοινό που μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές live  στο κλίμα του καλοκαιριού! Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα κι ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης, όπου κι αν παρουσιάζεται.

 


Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει τον κύκλο του δίσκου “Εισιτήρια Διπλά” και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια!


 


Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την “Ασπιρίνη” ως το “Εν Λευκώ” κι από το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω” ως το “Μέτρημα”, κλείνουν ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.


 


Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης


Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος


 


Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης


Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης


Τσέλο: Άρης Ζέρβας


Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης


Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής


Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης


Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης