Αναζήτηση:

Στα άκρα

 

(Duress)

  2009
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

Με αρκετά τραύματα λόγω της αυτοκτονίας της γυναίκας του, ο Ρίτσαρντ (Μάρτιν Ντόνοβαν) προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της κόρης του, όταν ξαφνικά γίνεται μάρτυρας της βίας ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου, του Άμπνερ Σόλβι(Σάκης Ρουβάς). Από εκείνη τη στιγμή θα βρεθεί στο έλεος του Άμπνερ και θα αναμειχθεί σε μια σειρά φόνων ως ο καινούριος προστατευόμενός του. Θα αναγκαστεί να υιοθετήσει τις μεθόδους του χαρισματικού κατά συρροή δολοφόνου για να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και θα κληθεί να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένος να σκοτώσει για να κρατήσει την κόρη του ζωντανή… Θα ανακαλύψει όμως ότι ο Άμπνερ δεν είναι η μόνη απειλή γύρω του…

Περισσότερες Πληροφορίες

Ένα επιβλητικό, ρεαλιστικό θρίλερ τρόμου χωρίς την χρήση ψηφιακών εφέ.
Ο τίτλος της ταινίας αποτελεί νομικό όρο και δηλώνει την απειλή βίας, ψυχολογικής ή σωματικής.
Την παραγωγή υπογράφει ο Δομινικανός Χούλιο Κάρο του El Cantante (Μαρκ Άντονι, Τζένιφερ Λόπεζ) και του The Cell (Τζένιφερ Λόπεζ, Βινς Βον).
Η ταινία Στα Άκρα παρουσιάστηκε σε ειδική προβολή στις Κάνες και εντυπωσίασε τους κριτικούς και τους ειδικούς του κινηματογράφου που την παρακολούθησαν.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Πολωνία και την Ρωσία τον Μάιο του 2009 και προβλήθηκε επίσης στο Los Angeles Greek Film Festival.
Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν εξ’ ολοκλήρου στο Λος Άντζελες.
Την μουσική της ταινίας υπογράφει ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.