Αναζήτηση:

Ο κατάσκοπος της διπλανής πόρτας

 

(The spy next door)

  2010
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

O Μπομπ Χο,υπερκατάσκοπος της CIA, αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του και να ζήσει μια ήρεμη ζωή με την φίλη και γειτόνισσα του, Τζίλιαν (Άμπερ Βαλέτα). Ο Μπομπ όμως, πρέπει να φέρει σε πέρας μια ακόμα αποστολή πριν συμφωνήσει η Τζίλιαν να τον παντρευτεί: να κερδίσει την εκτίμηση των τριών ξεροκέφαλων παιδιών της. Όταν η Τζίλιαν αναγκάζεται να φύγει αιφνίδια από την πόλη, ο Μπομπ προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά της προκειμένου να κερδίσει την αγάπη τους. Όταν ένα από τα παιδιά όμως, θα κατεβάσει κατά λάθος μια άκρως απόρρητη φόρμουλα από τον υπολογιστή του, ο μεγαλύτερος εχθρός του Μπομπ, ένας Ρώσος τρομοκράτης, θα εξαπολύσει επίθεση, αναγκάζοντας τον Μπομπ σε ένα παιχνίδι ισορροπίας ανάμεσα σε δύο ρόλους: αυτόν του κατασκόπου και αυτόν του πιθανού πατριού στην πιο επικίνδυνη, απαιτητική και καίρια αποστολή της καριέρας του!

Περισσότερες Πληροφορίες

Ο ειδικός στις πολεμικές τέχνες Τζάκι Τσαν πλαισιώνεται από ένα εξίσου ταλαντούχο επιτελείο που αποτελείται από τους Άμπερ Βαλέτα (PREMONITION, TRANSPORTER 2, HITCH), Μάντλιν Κάρολ (SWING VOTE), Γουίλ Σάντλεϊ ("Dirty Sexy Money"), Αλίνα Φόλεϊ, Μάγκνους Σέβινγκ (LAZYTOWN), Μπίλι Ρέι Σάιρους ("Hannah Montana") και Τζορτζ Λόπεζ (BEVERLY HILLS CHIHUAHUA, SWING VOTE, "George Lopez"). Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μπράιαν Λέβαντ (ARE WE THERE YET?, SNOW DOGS, THE FLINTSTONES), σε σενάριο των Τζόναθαν Μπέρνστιν, Τζέιμς Γκριρ και Γκρέγκορι Πουαριέρ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ο Μπομπ Χο, που εργάζεται ως πωλητής στυλό δίνει την εντύπωση ενός τόσο αδιάφορου και βαρετού τύπου όσο και η δουλειά του. Αυτός όμως ο αδιάφορος και κατά τα φαινόμενα ακίνδυνος άνθρωπος – που καθημερινά σώζει τον κόσμο ως υπερκατάσκοπος της CIA – σίγουρα κρύβει πολύ περισσότερα. Όπως και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει. Ο ταπεινός και καθόλου υπερόπτης Τζάκι Τσαν είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, άσος στις πολεμικές τέχνες, διεθνής κινηματογραφικός αστέρας, ανθρωπιστής και καλλιτέχνης που απολαμβάνει την αγάπη και την εκτίμηση των χιλιάδων φανατικών θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, ήταν ο σταρ με τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην Ασία πριν κερδίσει την διεθνή αναγνώριση με τις εμπορικές επιτυχίες RUSH HOUR, RUSH HOUR 2, SHANGHAI NOON, THE TUXEDO and SHANGHAI KNIGHTS. Τώρα ο Τσαν ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, φέρνοντας την δράση και την κωμωδία που τον χαρακτηρίζουν στις οικογενειακές ταινίες.

"Ο Τζάκι Τσαν είναι σύμβολο," λέει ο παραγωγός Μπομπ Σίμοντς. "Είναι εκπληκτικός καλλιτέχνης με απήχηση στο παγκόσμιο κοινό." Τόσο το σενάριο όσο και η πρόκληση να κερδίσει τα παιδιά της γυναίκας που αγαπάει ο ήρωας, ήταν κάτι που άρεσε στον Τσαν από την πρώτη στιγμή. Μετά από μια πρώτη συνάντηση με τον Σίμοντς στην Κίνα, πολύ γρήγορα συμφώνησε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. "Το σενάριο έχει λίγο απ' όλα," λέει ο Τσαν. "Δράση, κωμωδία, αίσθημα, περιπέτεια – τα πάντα." Ο Σίμοντς προσθέτει, "Είναι σπουδαίος ρόλος για τον Τζάκι. Έχει όλα τα ακροβατικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ταινίες του Τζάκι Τσαν, αλλά παράλληλα αναδεικνύει και μια πιο ευαίσθητη πλευρά του. Υπάρχουν πολλές αστείες και τρυφερές στιγμές."