Αναζήτηση:

Miami vice

  2006
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

Ο Ρικάρντο Ταμπς και ο Σόνι Κρόκετ είναι πράκτορες του Τμήματος Ηθών της Αστυνομίας του Μαϊάμι. Καλοντυμένοι, χαρισματικοί, γοητευτικοί, αποτελεσματικοί και περιζήτητοι, τόσο στη δουλειά τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Μια σειρά φόνων και φήμες για μία επικείμενη παράδοση ενός τεράστιου φορτίου κοκαΐνης, τους αναγκάζουν να λειτουργήσουν ως "μυστικοί" για να εντοπίσουν τους πραγματικούς αρχηγούς των συμμοριών της περιοχής, που κινούν τα νήματα του οργανωμένου εγκλήματος. Ο Κρόκετ, αποπροσανατολισμένος από τη νέα του ταυτότητα, θα ερωτευθεί τη λάθος γυναίκα, την Ιζαμπέλα, μια Κινεζοκουβανή σύντροφο ενός από τους πλέον αδίστακτους λαθρεμπόρους όπλων και ναρκωτικών. Η διπλή ταυτότητα, το ερωτικό πάθος αλλά και η αίσθηση του καθήκοντος, θα φτάσουν τους δύο αστυνομικούς στα άκρα, εκεί όπου την αλήθεια και το ψέμα χωρίζει μια λεπτή γραμμή, εκεί όπου μόνο ένα βίαιο ξέσπασμα μπορεί να γράψει το λυτρωτικό τέλος...

Περισσότερες Πληροφορίες

1984: Το τηλεοπτικό κοινό ζει στους ρυθμούς των «Σκληρών του Μαϊάμι», Ρικάρντο Ταμπς και Σόνι Κρόκετ. Μια σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία, εκτοξεύοντας την καριέρα του Ντον Τζόνσον στα ύψη.

2006: Δύο δεκαετίες μετά, ο Μάικλ Μαν αποφάσισε να «επιστρέψει» στην πολύ επιτυχημένη σύλληψη που τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις των τηλεθεατών, το Miami Vice.
Σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, ο Μαν επανέρχεται, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη, και παρουσιάζει ολοκληρωμένα πλέον, δίχως τηλεοπτικούς περιορισμούς, τους χαρακτήρες του Ρικάρντο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ.
Τους ήρωες ενσαρκώνουν δύο από τους πλέον αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους ηθοποιούς που αντιπροσωπεύουν ιδανικά τη νέα γενιά: ο Τζέιμι Φοξ & ο Κόλιν Φάρελ.
Άλλωστε, η ζωή των μυστικών πρακτόρων, που ζουν στο μεταίχμιο της δικαιοσύνης και της παρανομίας, πάντοτε ασκούσε μεγάλη έλξη στον Μαν, πόσο μάλλον όταν στον 21ο αιώνα η διακίνηση ναρκωτικών, όπλων, ακόμα και ανθρώπων γίνεται με μεγάλη ευκολία δίχως συνοριακούς περιορισμούς.

Η ειδοποιός διαφορά της ταινίας σε σχέση με την τηλεοπτική σειρά είναι ότι, πλέον, «απελευθερώνεται η πιο ενήλικη, επικίνδυνη και γοητευτική πλευρά των μυστικών πρακτόρων… Ιδίως όταν οι ήρωες βρίσκονται σε μέρη όπου τα σήματά τους δεν έχουν καμία απολύτως αξία».