Αναζήτηση:

Τα κακά παιδιά 2

 

(Bad boys 2)

  2003
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
4,00 από 1 μέλος

Υπόθεση

O Mάικ Λόουρι και ο Μάρκους Μπένετ, αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών του Μαϊάμι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση διακίνησης χαπιών "έκσταση". Η έρευνα τους οδηγεί σε έναν άπληστο νονό, που επιδιώκοντας την αποκλειστικότητα του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την πόλη, έχει προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στον υπόκοσμο. Ταυτόχρονα, μια δυνατή ερωτική έλξη αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάικ και τη Σιντ, την αδελφή του Μάρκους...

Περισσότερες Πληροφορίες

Tips
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 1995, με την υπογραφή και πάλι του κορυφαίου παραγωγού Τζέρι Μπρουκχάιμερ, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε κεντρική λεωφόρο του Μαϊάμι, όπου κινούνται καθημερινά περισσότερα απο 90.000 αυτοκίνητα, όταν οι παραγωγοί της ταινίας έκλεισαν το δρόμο για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ξανά ο Μάικλ Μπέι, ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ταινία της σειράς. Φαίνεται πως τα Κακά Παιδιά του έφεραν γούρι, αφού στη συνέχεια πλούτισε το βιογραφικό του με υπερπαραγωγές που έσπασαν τα ταμεία (Περλ Χάρμπορ, Ο Βράχος, Αρμαγεδδών).