Αναζήτηση:

Αυτοψία

 
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
5,00 από 1 μέλος

Υπόθεση

Στη νέα εκπομπή του Alpha, Αυτοψία, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι πολιτικοί γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Περισσότερες Πληροφορίες

2012 - 2013 (2η σεζόν - Πρεμιέρα 4 Οκτωβρίου)
Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Φέτος, η εκπομπή θα αφήσει πίσω το στούντιο και θα βρεθεί στην καρδιά των προβλημάτων. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα ερευνά κάθε εβδομάδα όσα απασχολούν τους πολίτες με την κάμερα της εκπομπής να ακολουθεί, και θα αναζητά τις απαντήσεις από τους υπεύθυνους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους. Πολιτικοί, εμπειρογνώμονες, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα καλούνται να κάνουν οι ίδιοι Αυτοψία στα προβλήματα και να απαντούν στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Για πρώτη φορά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας, κάνουν μεταμεσονύχτια αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ: Εγκληματικότητα, ναρκωτικά, πορνεία, παράνομη μετανάστευση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πώς αντιδρούν οι δύο πολιτικοί σε όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους;

Ακόμα, ρεπορτάζ στην Αλεξανδρούπολη, το μέρος από το οποίο ξεκινάει το «τρένο των λαθρομεταναστών» για την Αθήνα: Πώς μπαίνουν στη χώρα; Πώς καταλήγουν στην Αθήνα; Ποιοι τους παραλαμβάνουν;

Στη συζήτηση στο στούντιο, εκτός του Μ. Χρυσοχοΐδη και του Ν. Δένδια συμμετέχουν ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνος Πλεύρης, και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και οι δημοσιογράφοι του Alpha, Νίκος Μάνεσης και Δήμος Βερύκιος.