Αναζήτηση:

Aeon Flux

  2005
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

Έτος 2415. Οι επιζώντες μιας ολοκληρωτικής καταστροφής του πλανήτη, από την εξάπλωση θανατηφόρου ιού, δημιουργούν τη Μπρένια, μια πόλη τεχνολογικά εξελιγμένη και προστατευμένη πίσω από αδιαπέραστα τείχη. Μια «τέλεια» κοινωνία που κυβερνάται από τη δυναστεία Γκουντ Τσάιλντ. Ηγέτης είναι ο Τρέβορ Γκουντ Τσάιλντ, απόγονος του επιστήμονα που είχε ανακαλύψει το αντίδοτο για τον ιό. Παρόλα αυτά, δεν λείπουν εκείνοι που αντιτίθενται στο καθεστώς. Πρόκειται για τους Μονικανούς, αντιστασιακούς, με αρχηγό την Χάντλερ, που δεν χάνουν ευκαιρία να «ταράζουν τα νερά» αυτής της φαινομενικά τέλειας κοινωνίας στήνοντας σαμποτάζ και οργανώνοντας σποραδικές εξεγέρσεις.
Η Ίον Φλαξ είναι δολοφόνος που αναλαμβάνει αποστολές για τους Μονικανούς. Και αυτή τη φορά, έχει διαταγές να φροντίσει για την οριστική «απόσυρση» του Τρέβορ Γκουντ Τσάιλντ. Η Ίον δέχεται την αποστολή όμως, στην πορεία, ξεσκεπάζει ένα κύκλωμα διαφθοράς μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης. Φαίνεται πως ο Όρεν Γκουντ Τσάιλντ, αδελφός του Τρέβορ, και μερικοί ευνοούμενοί του σκοπεύουν να βγάλουν οι ίδιοι από τη μέση τον Τρέβορ. Ακολουθώντας τις επιταγές του ενστίκτου της, η Ίον Φλαξ παρακούει τις εντολές της Χάντλερ και αποφασίζει να προστατέψει τον Τρέβορ. Είναι η στιγμή που η τελευταία, εξοργισμένη, διατάζει τη θανάτωση της Ίον.
Τα τείχη της Μπρένια γνωρίζουν πώς να προστατεύουν τους κατοίκους της, αλλά και πώς να διαφυλάσσουν τα τρομακτικά μυστικά τους. Η Ίον Φλαξ θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Αποφασισμένη να ρίξει φως σε θανάσιμα μυστικά και ομιχλώδεις μηχανορραφίες, η παράτολμη πολεμίστρια θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη όχι μόνο με τη μήνη των αντιπάλων της, αλλά και με το δικό της σκοτεινό παρελθόν...

Περισσότερες Πληροφορίες

Θεαματική κινηματογραφική απόδοση της πρωτότυπης σειράς κινουμένων σχεδίων του MTV και ένα σκοτεινό φουτουριστικό θρίλερ στα χνάρια του «ΜΑΤRΙΧ». Πρωταγωνίστρια μια εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν.