Αναζήτηση:

Get smart

  2008
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

Το όνειρό του είναι, κάποια μέρα, να γίνει μάχιμος πράκτορας όπως το ίνδαλμά του, ο περίφημος Πράκτορας 23, όμως προς το παρόν, ο Μάξγουελ Σμαρτ γνωρίζει τη δράση μόνο από την.. καρέκλα του γραφείου του. Αναλυτής πληροφοριών της μυστικής υπηρεσίας CONTROL, ο Σμαρτ αισθάνεται πως είναι ικανός να προσφέρει κάτι παραπάνω από την κλασική γραφειοκρατική ρουτίνα.

Αυτή η ευκαιρία του δίνεται μετά από ένα αναπάντεχο και τραγικό γεγονός. Τα κεντρικά γραφεία του CONTROL δέχονται αιφνιδιαστική επίθεση από την τρομοκρατική οργάνωση KAOS. Οι περισσότεροι πράκτορες του CONTROL πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες των τρομοκρατών. Χωρίς δυνατότητα επιλογής, ο αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας αναθέτει στον Σμαρτ να αποκαλύψει και ματαιώσει τα σχέδια του διαβόητου Ζίγκφριντ, αρχηγού του KAOS και να πάρει εκδίκηση.

Τώρα πια ο Μάξγουελ Σμαρτ δεν είναι ένας ακόμη γραφιάς του CONTROL. Είναι ο Πράκτορας 86, που πρόκειται να συνεργαστεί με την εκρηκτική Πράκτορα 99. Οι εχθροί είναι αδίστακτοι, οι σφαίρες πέφτουν βροχή, οι κίνδυνοι είναι αμέτρητοι όμως ο Σμαρτ δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί. Ακριβώς όπως θα έκανε και το ίνδαλμά του, ο Πράκτορας 23.