Αναζήτηση:

Σε αντίθετο ρεύμα

 

(Changing lanes)

  2002
Βαθμολογήστε το

Υπόθεση

Μια μικρή σύγκρουση αυτοκινήτων σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο της Νέας Υόρκης πυροδοτεί την έναρξη ενός πολέμου εξόντωσης ανάμεσα στους δυο, άγνωστους μέχρι εκείνη τη στιγμή, οδηγούς. Ο ένας είναι ένας πλούσιος νεαρός δικηγόρος που κυνηγά την υπόθεση πολλών εκατομμυρίων. Ο άλλος, ένας ταλαιπωρημένος πατέρας που πασχίζει να μη χάσει την κηδεμονία των παιδιών του.
Τα μέσα που χρησιμοποιούν οι δυο άντρες για να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο μπορεί να διαφέρουν, όμως, το βασικό τους κίνητρο είναι κοινό: θέλουν να ανακτήσουν πάση θυσία κάτι που έχασαν…

Περισσότερες Πληροφορίες

Ένα από τα πιο συναρπαστικά φιλμ των τελευταίων χρόνων υπογράφει ο Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Ρότζερ Μίτσελ («Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ»). Το ενδιαφέρον, γεμάτο ανατροπές σενάριο στηρίζουν με τις πρωταγωνιστικές ερμηνείες τους ο γοητευτικός νεαρός σταρ του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ (κάτοχος εξ ημισείας με τον Ματ Ντέιμον του Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου 1997 για τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ») και ο θαυμάσιος μαύρος ερμηνευτής Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (“Pulp fiction”).