Αναζήτηση:

Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων (3D)

 

(Alice in Wonderland)

  2010
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
4,00 από 2 μέλη

Υπόθεση

Η 19χρονη πια Αλίκη ακολουθεί τον Άσπρο Λαγό και επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων για πρώτη φορά μετά τα παιδικά της χρόνια, αν και δε θυμάται τίποτα από τις προηγούμενες περιπέτειές της. Μια νέα περιπέτεια θα την παρασύρει, αναζητώντας το Vorpal Sword το οποίο θα βρει κλειδωμένο σε μια θήκη στο λάκκο του Bandersnatch για να το δώσει στη Λευκή Βασίλισσα και να ανακτήσει το μέγεθός της. Στη χώρα των Θαυμάτων, την υποδεχούν πολύχρωμοι χαρακτήρες, όπως οι Τσιριμπίμ και Τσιριμπόμ, ο Γάτος του Τσέσαϊρ, ο Αβεσαλώμ, ο Μαρτιάτικος Λαγός, ο Μπαγιάντ, ο Μουσκαρδίνος και φυσικά ο Τρελο-Καπελάς. Πότε μικραίνοντας και πότε μεγαλώνοντας, η Αλίκη θα ξεκινήσει ένα φανταστικό ταξίδι για να βρει το πραγματικό της πεπρωμένο και να βάλει τέλος στην τυραννία της Κόκκινης Βασίλισσας ενώ το ταξίδι ολοκληρώνεται με την Αλίκη να επιστρέφει εν πλω με μία μπλε πεταλούδα στον ώμο της.

Περισσότερες Πληροφορίες

25/2/2010
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Και το χαλί βάφτηκε… πράσινο!
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα και τον κόσμο στις 4 Μαρτίου, έκανε χθες την επίσημη πρεμιέρα της στη Leicester Square του Λονδίνου.

Ολοι οι συντελεστές της ταινίας και πληθώρα ηθοποιών και συντελεστών περπάτησαν χθες στο κόκκινο χαλί που για να συνάδει με την αισθητική της Αλίκης βάφτηκε… πράσινο!

Τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, την Αβρίλ Λαβίν που ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων, την «Αλίκη» Μία Βασικόβσκα, τον Τζόνι Ντεπ που ενσαρκώνει τον Τρελοκαπελά, αλλά και τις δύο βασίλισσες της ταινίας, την Ασπρη Αν Χάθαγουεϊ και την Κόκκινη Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, υποδέχτηκαν οι… «αληθινοί» γαλαζοαίματοι Πρίγκιπας Κάρολος και η σύντροφός του, Δούκισσα της Κορνουάλλης Καμίλα Μπόουλς.