Αναζήτηση:

Το τέλειο χτύπημα

 

(The best offer - La migliore offerta)

  2013
Βαθμολογήστε το
Ο Virgil Oldman (Geoffrey Rush) είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Όταν η Claire (Sylvia Hoeks), μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητάει τη βοήθεια του, ο Virgil θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή.
Κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Συζήτηση
Tsapoga Tatiani    Καταπληκτική ταινία. Κάθε άνθρωπος, ακόμα και ο πιο ακοινώνητος, επιζητά την αγάπη, την τρυφερότητα, την εγγύτητα, στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσω μιας ερωτικής σχέσης. Η υπέρτατη καλοσύνη που επιδεικνύει ο ήρωας αποσκοπεί στο προσωπικό του όφελος, δεν παύει όμως να είναι καλοσύνη και ζέση καρδιάς. Και εισπράττει την απόλυτη προδοσία, που δεν είναι συγκυριακή αλλά σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια. Αυτό τον οδηγεί στην τρέλα, στην απόλυτη αναχώρηση από τον πραγματικό κόσμο. Σαφώς δεν είναι απλώς μια αστυνομική ταινία *****
πριν 4 χρόνια
 Δημοσίευση στο
http://lamiglioreoffertailfilm.it/

Η ταινία ανήκει στις κατηγορίες

Αστυνομική Προσθήκη στα αγαπημένα
Δραματική Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Το τέλειο χτύπημα
πριν 6 χρόνια