Αναζήτηση:

Από μακριά και αγαπημένοι

 

(Going the distance)

  2010
Βαθμολογήστε το
Η σαρκαστική ευφυΐα και η ωμή ειλικρίνεια της Έριν (Ντρου Μπάριμορ) γοητεύουν τον πρόσφατα χωρισμένο Γκάρετ (Τζάστιν Λονγκ) συνοδεία μπύρας, κουβέντας και πρωινού την επόμενη μέρα. Η χημεία τους πυροδοτεί μια παθιασμένη καλοκαιρινή περιπέτεια που κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη. Έξι εβδομάδες μετά κανείς από τους δυο δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να δώσει ένα τέλος. Κι ενώ οι φίλοι του Γκάρετ, Μποξ (Τζέισον Σουντέικις) και Νταν (Τσάρλι Ντέι), αστειεύονται για τη δίαιτα που κάνει πριν πάει να δει την Έριν και τη μόνιμη σχέση που έχει αναπτύξει με το κινητό του, δεν θέλουν να χάσουν τον αγαπημένο τους φίλο εξαιτίας μιας ακόμα ταραχώδους σχέσης....  Διαβάστε περισσότερα.
Συζήτηση
 Δημοσίευση στο

Η ταινία ανήκει στις κατηγορίες

Κωμωδία Προσθήκη στα αγαπημένα
Ρομαντική Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
Από μακριά και αγαπημένοι
Μια δυνατή ρομαντική κομεντί που διαθέτει ψυχή και ένταση και περιγράφει τι μπορεί να συμβεί όταν ένα μπάρμπεκιου με μπύρες και κοτόπουλο οδηγεί σε ένα one-night stand που κατά τύχη θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.
πριν 9 χρόνια
Going the distance
Αποκλειστικά στο iShow.gr υποτιτλισμένο απόσπασμα από την ταινία που βγαίνει στις αίθουσες στις 9 Σεπτεμβρίου.
πριν 9 χρόνια
Από μακριά και αγαπημένοι
πριν 9 χρόνια