Αναζήτηση
Louis Tomlinson βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
24/12/1991
Ηλικία
33
Βιογραφικό
Ο Louis William Tomlinson , γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου το 1991 (21 ετών). Είναι ένα απο τα μέλη του συγκροτήματος των One Direction.

Είναι από το Ντόνκαστερ, Νότιο Γιορκσάιρ, Αγγλία.
Η μητέρα του, Johannah Poulston, και ο πατέρας του Troy Austin χώρισαν όταν ήταν μικρός και αυτός πήρε το επώνυμο του πατριού του, Mark Tomlinson. Έχει πέντε νεότερες αδερφές από τον πατριό του, δύο από τις οποίες είχαν παίξει ως μωρά στην τηλεοπτική σειρά Fat Friends,στην οποία θα πήγαινε ο ίδιος ως κομπάρσος.

Μετά το Fat Friends παρακολούθησε μαθήματα σε μια δραματική σχολή στο Barnsley. Είχε έναν μικρό ρόλο στην δραματική ταινία If I had you της ITV1 και στο Waterloo Road του BBC. Υπήρξε τελειόφοιτος δημοτικού στο Hall Cross School,ενα κρατικό ενιαίο σχολείο και ένας πρώην μαθητής του σχολείου Hayfield. Αποκάλυψε πως απέτυχε τον πρώτο του χρόνο στις εξετάσεις για το πτυχίο A-level στο σχολείο Hayfield και κατέληξε να γυρίσει το Hall Cross οπού ξανάρχισε τα μαθήματα για το A-level από την αρχή.

Είχε ασκήσει μια σειρά από θέσεις εργασίας, περιλαμβάνοντας το Vue Cinema αλλά και την θέση του σερβιτόρου στις σουίτες φιλοξενίας του Ποδοσφαιρικού Σταδίου Doncaster Rovers. Ως μαθητής στο Hall Cross, πρωταγωνίστησε σε ορισμένες παραγωγές μιούζικαλ.

Ο Tomlinson αποκάλυψε πως το γεγονός ότι επιλέχτηκε για τον πρωταγωνιστικό ρολό του Danny Zuko στην παραγωγή του μιούζικαλ Grease τον παρακίνησε στην ακρόαση για το The X Factor. Ο Tomlinson βλέπει τον Robbie Williams ως την μεγαλύτερη επιρροή που έχει δεχτεί και ως είδωλο του.

Σε μια συνέντευξη με το Now Magazine,δήλωσε "Πάντα αγαπούσα τον [Robbie]. Απλά είναι τόσο αυθάδης, μπορεί να την γλιτώνει για οτιδήποτε. Οι συναυλίες του είναι απίστευτες. "Επίσης αυτός θαυμάζει τον τραγουδιστή Ed Sheeran ,χαρακτηρίζοντάς τον ως "φαινομενικό."



Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Πέθανε η αδερφή του Louis Tomlinson Πέθανε η αδερφή του Louis Tomlinson  πριν 5 χρόνια
ΣΟΚ: Πέθανε η αδερφή γνωστού τραγουδιστή σε ηλικία 18 ετών ΣΟΚ: Πέθανε η αδερφή γνωστού τραγουδιστή σε ηλικία 18 ετών  πριν 5 χρόνια
 Ο πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί μετά από δυο μήνες σχέσης Ο πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί μετά από δυο μήνες σχέσης  πριν 9 χρόνια
Οι πλουσιότεροι καλλιτέχνες κάτω των 30! Οι πλουσιότεροι καλλιτέχνες κάτω των 30!  πριν 9 χρόνια
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Miley… Γνωστό συγκρότημα με μεγάλη επιρροή στα παιδιά.. σε video να καπνίζουν χασίς… Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Miley… Γνωστό συγκρότημα με μεγάλη επιρροή στα παιδιά.. σε video να καπνίζουν χασίς…  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551