Αναζήτηση
Ρόμπι Γουΐλιαμς (Robbie Williams) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
13/02/1974
Ηλικία
50
Βιογραφικό
Ο Ρόμπερτ "Ρόμπι" Γουίλιαμς είναι άγγλος τραγουδιστής στα είδη μουσικής του Πόπ, Ρόκ και Ντάνς.

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στο Στάνφορντσάιρ της Αγγλίας.
Οι ιδιότητες του είναι ηθοποιός, συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός.
Είναι επίσης μέλος του γκρούπ Take That και από εκεί άρχισε την καριέρα του.
Το 1995 φεύγει απο το γκρούπ κάνοντας σόλο καριέρα, κάτι που άξιζε επειδή είναι γνωστός παγκοσμίως.
Στις 15 Ιουλίου 2010 ανακοίνωσε πως ξαναμπαίνει στο γκρούπ των Take That, και ότι τον Νοέμβριο θα βγεί ο καινούργιος τους δίσκος.

Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το 1997 με τον τίτλο Life Thru a Lens απο την εταιρία δισκογραφίας EMI.
Εγινε γνωστός για το τραγούδι Angels όπου τότε ακουγόταν πολύ καιρό. Άλλα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό είναι τα Old Before I Die, South of the Border.
Επίσης ο Γουίλιαμς έγινε γνωστός για το δεύτερο του άλμπουμ του, το I have Been Expecting you που βγήκε το 1998.
Το τραγούδι που ακουγόταν τότε ήταν το Millenium.
Το τρίτο και το τέταρτο άλμπουμ βγήκαν το 2000 με τον τίτλο Sing When you are Winning και το 2001 με τον τίτλο Swing When you are Winning.

Ο Ρόμπι γεννήθηκε στην Αγγλία και έχει μια αδερφή που είναι μεγαλύτερη απο αυτόν, την Σάλι. Ο Ρόμπι σπούδασε στο Mill Hill Primary ύστερα αφοσιώθηκε στην καθολική σχολή και συμμετείχε στην σχολή χορού.
Αργότερα, έγινε ποδοσφαιριστής του Πόρτ Βέιλ αλλά μετά απο έναν άσχημο τραυματισμό τα παράτησε.
Μετά, μπήκε σαν μέλος στο γκρούπ των Take That.
Το 1990 ο τότε 16χρόνος Ρόμπερτ εντάχθηκε στο γκρούπ των Take That όπου παρέμεινε μέχρι το 1995.
Συμμετείχε σε σπουδαία τραγούδια όπως το Could It Be Magic. I Found Heaven και Everything Changes.
Τον Ιούλιο του 1995 αποκαλύφθηκε πως Ο Ρόμπερτ ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να τον διώξουν απο την ομάδα. Απο εκεί και μετά, ο Ρόμπι άρχισε δικιά του καριέρα. Ωστόσο, η Take That, διαλύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1996, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων του Ρόμπι που συμπλήρωνε τα 22 του χρόνια. Μετά, την φυγή του απο την Take That, ο Ρόμπι, τον Ιούλιο του 1996 πήγε να υπογράψει με την BMG, αλλά υπέγραψε με την Chrysalis Records.

Τελικά, μετά την φυγή του απο την Take That, ο Ρόμπι συνεργάστηκε με τον Τζόρτζ Μάικλ τραγουδώντας το Freedom όπου επιλέχτηκε ώς το νούμερο 2 στο UK Charts.
Τον Σεπτέμβριο του 1997 βγάζει το τραγούδι Life Thru a Lens όπου επιλέχτηκε ως το νούμερο 11 στο ... Διαβάστε περισσότερα
UK Charts.
Αργότερα, έβγαλε άλλο ένα CD με τον τίτλο South of the Border το οπόιο ακυρώθηκε λόγω πολλών αντιδράσεων.
Μετά, συνέχισε με διάφορες εμφανίσεις σε εκπομπές αλλά και περιοδικά, με αποτέλεσμα να γίνει ένας απο τους καλύτερους τραγουδιστές στην Μεγάλη Βρετανία.
Αργότερα, έβγαλε τον δίσκο που τον έκανε ακόμα πιο διάσημο, τον δίσκο με τον τίτλο Angels. Το 1998 έβγαλε άλλον έναν δίσκο με τίτλο Millenium με μουσική του Τζον Μπάρι.
Ο συγκεκριμένος δίσκος έφτασε τις 400.000.
Μάλιστα, ακούστηκε πολλές φορές στην Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη. Επίσης, ένα απο τα τραγούδια που έβγαλε, συγκεκριμένα το Its Only Us ήταν το επίσημο τραγούδι του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού FIFA 2000.
Στα τέλη του 1998 Ο Ρόμπι άρχισε ένα ευρωπαικό Tour με το οποιο αποχαιρέτησε την χρονιά.Το 1999 υπέγραψε με την Capitol Records, που ανήκει στην διάσημη επειχήρηση της EMI. Τον Ιούλιο του 1999 κυκλοφόρησε ένα ακόμα άλμπουμ του, με τίτλο The Ego has Landed που κυκλοφόρησε σε Αμερική και Καναδά. Το άλμπουμ αυτό, εκλέχτηκε ώς το νούμερο 63 στα τραγούδια της εβδομάδας στις Η.Π.Α και ως το νούμερο 17 στον Καναδα. Η Κάπιτολ αποφάσισε να βγάλει ένα τραγούδι ειδικά για τον Γουίλιαμς. Αυτό ήταν μια μπαλάντα με το όνομα Angels και εκλέχτηκε ώς το νούμερο 53 στην Αμερική, ξεπερνώντας την επιτυχία του Millenium. Τον Αυγουστό του 2000, έβγαλε άλλο ένα άλμπουμ. Το Sing when you are Winning οπού κυκλοφόρησε και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο σε χώρες όπως η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Γερμανία, η Φινλανδία, η Αυστρία και η Αυστραλία. Αργότερα, κυκλοφόρησε ένα single με την Κίλι Μονόνγκ με τίτλο Kids το οπόιο ήταν γραμμένο απο την Κίλι.
Στα μέσα του 2001 κυκλοφόρησε το The Road to Mantalay που ήταν 91 εβδομάδες συνεχόμενα στα Μεγαλοβρετανικά Τσάρτς Σόου, αφού πούλησε δίσκους πάνω των 2.400.000. Το Mack the Knife ήταν αλλο ένα Cd, που παρέμεινε για 57 συνεχόμενες εβδομάδες στα Τσάρτς Σόου.

Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε ένα DVD που ήταν ειδικά αφιερωμένο στον Ρόμπι με τιτλο: 'Robbie Williams Live at the Albert Hall.
To 2002 η μεγαλύτερη στιγμή του Ρόμπι, έφτασε.
Υπέγραψε συμβόλαιο με την EMI παίρνοντας 80.000.000 τον χρόνο. Χάρη στην EMI, τα τραγούδια του Γουίλιαμς, άρχιζαν να εξαπλώνονται και στην Αμερική. Κάπως έτσι έγινε η μεγαλύτερη (σε χρηματικό ποσό) συμφωνία με δισκογραφική εταιρία, που απευθυνόταν σε Βρετανό τραγουδιστη.

Ο Ρόμπι τότε άρχιζε να δημιουργεί και το 5ο του άλμπουμ, όπου είχε διάρκεια ενός χρόνου. Τραγούδια όπως τα One Fine Day και Nan's Song και Come Undone ήταν αυτά που δεν είχαν γραφτεί απο τον Γκάι Τσάμπερς. Τα περισσότερα γυρίστηκαν στο Λος Άντζελες.
Το πρώτο του τραγούδι του 5ου άλμπουμ ονομάζεται Feel, το οποίο γράφτηκε και απο τον Γουίλιαμς και απο το Τσάμπερς, και ήταν κάτι σαν ντέμο. Ο Ρόμπιν όμως δεν ικανοποιήθηκε, και αποφάσισε να το μετατρέψει σε κανονικο τραγούδι.
Το 2002, χάρη σε αυτο το τραγούδι, έγινε παγκοσμίως η πρώτη φίρμα της πόπ μουσικής. Και για αυτον τον λόγο, ταξίδεψε στην Ολλανδία και στην Ιταλία, αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, και βρισκόταν γενικώς στην Ευρώπη, και είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο τραγούδι (το Feel) απο το Τοπ Τέν όλων των χωρών.

Μετά το άλμπουμ του, δημιούργησε και το τραγούδι, το Escapalogy, όπου βγήκε στα δισκοπωλεία προς στο τέλος του 2002. Ψηφίστικε ως το καλύτερο τραγούδι, στις χώρες της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Δανίας, της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Αυστρίας αλλά και της Ελβετίας. Ωστόσο, στην ΗΠΑ, η βαθμολογική του θέση ήταν κάτω απο τις 10 πρώτες. Στην 43 θέση.
Το δεύτερο τραγούδι του Άλμπουμ, το Come Undone, ήταν ανάμεσα στα 10 πρώτα σε όλη την γη.
Το τρίτο ήταν το Something Beautiful, το οποίο γυρίστηκε στα νησιά Μπαρμπάντος. Το συγκεκριμένο κομμάτι εκδόθηκε στα μέσα του 2003. Εκτός, απο τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Ζηλανδίας και της Δανίας, στις υπόλοιπες χώρες δεν είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ύστερα, άρχιζε να κάνει ένα τούρ, που ήταν μόνο εντος της χώρας (Ηνωμένο Βασίλειο), και τα περισσότερα live, τα έκανε στο Κνέμπγουόρθ.
Συνολικά και στα τρία live που διοργάνωσε μαζεύτηκαν συνολικά 375.000 φάνς του.

Το Escapeology, πούλησε 2.000.000 αντίγραφα, στα τέλη του 2003, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τότε πήρε το 6 κατα σειρά Πλατινουμ δίσκο, και έγινε το 60ο τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε ολοόκληρη την χώρα. Στην Ευρώπη, πουλήθηκαν 5.000.000 περίπου αντίγραφα.
Το 2003 τον Οκτώβρη, ο Γουίλιαμς βγάζει το πρώτο του live άλμπουμ, με τίτλο Live at Knebworth, το οποίο βγήκε 2ο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ίδιο έγινε και στην Γερμανία και στην Αυστρία, και στην Λατινική Αμερική και στην Αυστραλασία. Μάλιστα, στην ταινία του 2003, Ψάχνοντας τον Νέμο, ακούγεται ένα απο τα τραγούδια του, το Beyond the Sea.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Τα γυρίζει ο Ρόμπι Γουίλιαμς: Τα γυρίζει ο Ρόμπι Γουίλιαμς: "Γενναιόδωροι" οι Έλληνες μετά τις ατάκες για "κλέφτες" που είπε στη Μαλακάσα  πριν 9 μήνες
Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αποθέωση» στη συναυλία του στη Μαλακάσα Ρόμπι Γουίλιαμς: «Αποθέωση» στη συναυλία του στη Μαλακάσα  πριν 9 μήνες
Rockwave 2023: Ο Robbie Williams εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε στο ελληνικό κοινό Rockwave 2023: Ο Robbie Williams εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε στο ελληνικό κοινό  πριν 2 χρόνια
Robbie Williams: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά! Robbie Williams: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά!  πριν 4 χρόνια
Ο Μαραντίνης στο Λας Βέγκας! Δείτε με ποιόν φωτογραφήθηκε Ο Μαραντίνης στο Λας Βέγκας! Δείτε με ποιόν φωτογραφήθηκε  πριν 5 χρόνια
Ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συναυλία του Robbie Williams Ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συναυλία του Robbie Williams  πριν 5 χρόνια
Θοδωρής Μαραντίνης: Η φωτογραφία με διάσημο τραγουδιστή! Θοδωρής Μαραντίνης: Η φωτογραφία με διάσημο τραγουδιστή!  πριν 5 χρόνια
Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Το πάρτι, η τελετή, οι γκάφες, τα ατυχήματα και το νυφικό Γάμος πριγκίπισσας Ευγενίας: Το πάρτι, η τελετή, οι γκάφες, τα ατυχήματα και το νυφικό  πριν 6 χρόνια
Το άψογο... μανικιούρ διάσημου τραγουδιστή! Το άψογο... μανικιούρ διάσημου τραγουδιστή!  πριν 6 χρόνια
Τι έκανε ο Τι έκανε ο "Θεός" Ρόμπι Γουίλιαμς στον εαυτό του!  πριν 6 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551