Αναζήτηση
OGE (τραγουδιστής) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Γεννημένος στην Αθήνα και έχοντας μεγαλώσει στην πόλη της Καλαμάτας ο OGE από τα έξι του χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική.

Γράφτηκε στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, παρακολουθώντας προπαιδεία, μουσική θεωρία, αρμονία, φωνητική και μουσικά όργανα (βιολί και πιάνο), ταυτόχρονα συμμετέχει στην παιδική χορωδία του Ωδείου.
Τελειώνοντας την Δημοτική εκπαίδευση μπαίνει πρώτος με εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας όπου εκτός από τις μουσικές σπουδές διδάσκεται μουσικά όργανα όπως πιάνο, σαντούρι, ταμπουρά, λαούτο και κρουστά.

Συμμετέχει στην δισκογραφία από το 2005 στην δεύτερη συλλογή Next Generation, κίνηση ανάδειξης ταλέντων στο χώρο του ελληνικού hip hop της εταιρείας Atlantis.

Το 2011 κυκλοφορεί το digital single "Μόνο Μπροστά!" με τον T.N.S. και την DEMY που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχοντας ξεπεράσει τα 2.000.000 views στο youtube.

Στη συνέχεια ο νεαρός και ταλαντούχος OGE υπογράφει τη νέα digital κυκλοφορία της Panik Records. Οι παραγωγές του OGE κινούνται σε ήχους urban hip hop και r’n’b.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
O OGE  ξανά χτυπά με νέα συνεργασία έκπληξη και μια ακόμη  μουσική επιτυχία! O OGE ξανά χτυπά με νέα συνεργασία έκπληξη και μια ακόμη μουσική επιτυχία!  πριν 9 χρόνια
Στον αέρα το νέο πρόγραμμα του MAD Στον αέρα το νέο πρόγραμμα του MAD  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551