Αναζήτηση
Συγκρότημα Τριημιτόνιο βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Οι Τριημιτόνιο ξεκίνησαν την πορεία τους μέσα από τη διαδικασία του «X Factor1» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Ακολούθησαν συνεργασίες με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Κώστα Καραφώτη. Μετά την αποχώρηση του τρίτου μέλους και την αντικατάσταση του από τον Άγγελο Αυγουστή ήρθε η μεγάλη συνεργασία με το Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στη Ιερά Οδό και η ηχογράφηση και κυκλοφορία του πρώτου τους single "Μαρκαδόρος" σε παραγωγή Άλεξ Παναγή από τη δισκογραφική εταιρία "7".

Άρχισαν να περιοδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο ηχογραφώντας παράλληλα το album τους. Συνέχισαν τις μεγάλες συνεργασίες με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίνο, και μετέπειτα με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη στο "Fever".

Στις 13 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τριημιτόνιο" με την ίδια ομάδα. Στο album εκτός από τους ίδιους και τον ταλαντούχο Δημήτρη Φάκο που έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα, έγραψαν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Σάννυ Μπαλτζή, Άλεξ Παναγή, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Ο Μάριος γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Αγάπησε από μικρός τη μουσική και το ταλέντο του στο τραγούδι ήταν εμφανές. Έκανε σπουδές στο marketing και τραγουδούσε για έξι χρόνια με το μουσικό σχήμα "Φάλτσα Όνειρα".

Ο Δημήτρης είναι από την Αθήνα και από μικρός είχε πάθος με τη μουσική. Η κιθάρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Σπουδάζει λογιστική, ενώ έχει δίπλωμα στην κλασική κιθάρα.

Ο Άγγελος κατάγεται κι αυτός από την Κύπρο και είναι το νεότερο μέλος της παρέας. Εί-ναι πάντα αγκαλιά με την κιθάρα, το λαούτο ή το μαντολίνο του. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο σπούδασε δάσκαλος.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551