Αναζήτηση
Stephen Fry βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
24/08/1957
Ηλικία
67
Βιογραφικό
Ο Στίβεν Τζον Φράι (γεν. 24 Αυγούστου 1957) είναι ένας Βρετανός ηθοποιός, συντάκτης, κωμικός, συγγραφέας, τηλεπαρουσιαστής και σκηνοθέτης.
Με τον Χιου Λώρι, ως κωμικό ντουέτο Φράι και Λώρι, συν-έγραψε και συν-έπαιξε στο A Bit of Fry and Laurie, και ως ντουέτο έπαιξαν επίσης τους ρόλους του τίτλου στο Jeeves and Wooster.
Ο Φράι έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Wilde, ήταν ο Μέλχετ στην τηλεοπτική σειρά Μαύρη Οχιά και είναι ο παρουσιαστής του κωμικού τηλεπαιχνιδιού, QI.
Έχει επίσης παρουσιάσει την τηλεοπτική σειρά Stephen Fry in America (Ο Στίβεν Φράι στην Αμερική), στην οποία ταξιδεύει σε όλες τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε έξι επεισόδια.
Τον τελευταίο καιρό, ο Φράι έχει γίνει γνωστός στο Αμερικάνικο κοινό για τον κατά περιόδους ρόλο του ως Δρ. Γκόρντον Γουάιετ στην σειρά εγκλημάτων του καναλιού Fox, που ονομάζεται Bones.

Εκτός από τη δουλειά του στην τηλεόραση, ο Φράι έχει γράψει σε στήλες και άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει γράψει τέσσερα μυθιστορήματα και μία αυτοβιογραφία με το όνομα Moab Is My Washpot. Επίσης, συχνά παρουσιάζεται στο BBC Radio 4, πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά Absolute Power, καλεσμένος σε τηλεπαιχνίδια όπως το Just a Minute, και παίζοντας ως πρόεδρος στο I'm Sorry I Haven't a Clue, όπου ήταν ένας από τους τρεις οικοδεσπότες που διαδέχτηκαν τον Humphrey Lyttelton.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ο διάσημος φιλέλληνας κωμικός Stephen Fry ανακοίνωσε στο Twitter ότι διαγνώστηκε με καρκίνο Ο διάσημος φιλέλληνας κωμικός Stephen Fry ανακοίνωσε στο Twitter ότι διαγνώστηκε με καρκίνο  πριν 6 χρόνια
Βρετανός κωμικός ζήτησε συγγνώμη επειδή προσέβαλε τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης Βρετανός κωμικός ζήτησε συγγνώμη επειδή προσέβαλε τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης  πριν 8 χρόνια
«Σκέφτομαι συνέχεια το θάνατο. Η αυτοεκτίμησή μου είναι στο μηδέν» «Σκέφτομαι συνέχεια το θάνατο. Η αυτοεκτίμησή μου είναι στο μηδέν»  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551