Βιογραφικό
Γεννήθηκε σε μία αγροτική οικογένεια στη Σάμο και μεγάλωσε μέσα στα μποστάνια, τα χωράφια και τα περιβόλια.
Σπούδασε στην Αθήνα Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στη σχολή Le Monde. Ήδη από τον πρώτο χρόνο έκανε πρακτική στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Doryssa, στη Σάμο. Στα 19 του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μεσογειακής Μαγειρικής στην Κρήτη. Η συνεργασία του με την ομάδα του εστιατορίου Αριστερά-Δεξιά καθόρισε την εξέλιξη του και του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει σε σημαντικά εστιατόρια όπως η Τομάτα στη Σαντορίνη και ο Αστερίας στο Sani Resort της Χαλκιδικής όπου ήταν ο head chef. Θέλει να βλέπει και να σπουδάζει δια βίου τη μαγειρική πολύπλευρα - και στους… ματωμένους πάγκους της κρατικής Σχολής Κρέατος και στην… κουζίνα-χειρουργείο του Ritz στο Παρίσι, κάνοντας σεμινάρια γαλλικής παραδοσιακής μαγειρικής. Ασχολήθηκε επίσης με την οινολογία παρακολουθώντας διετές πρόγραμμα.
Συνεργάζεται σε συμβουλευτικό και οργανωτικό επίπεδο με εστιατόρια, ξενοδοχεία, delicatessen. Όταν δεν μαγειρεύει, γράφει συνταγές για περιοδικά και sites γαστρονομίας.
Συμμετέχει σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης εταιριών και οργανισμών όπως πρόληψης και ενημέρωσης κατά της παιδικής παχυσαρκίας και σίτισης κοινωνικά ευπαθών ομάδων.
Ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο και ταξιδεύει συνεχώς στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, όπως στην Τουρκία, στην Τυνησία, στην Αίγυπτο, στην Ιταλία, στην Ισπανία, εξερευνώντας το μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της μαγειρικής που ονομάζεται Μεσογειακή Κουζίνα.