Αναζήτηση
Υβόννη Μπόσνιακ: Η επιλόχειος κατάθλιψη και οι αλλαγές στη ζωής της | iShow.gr
Ειδήσεις
Υβόννη Μπόσνιακ: Η επιλόχειος κατάθλιψη και οι αλλαγές στη ζωής της
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
09:30

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια δυναμική, σύγχρονη μαμά, σύζυγος κι επιχειρηματίας, αλλά κυρίως μια γυναίκα ικανοποιημένη με τη ζωή της, που κατάφερε να την ισορροπήσει όπως ονειρεύτηκε. Κι αυτό δεν κρύβεται.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Σόνια Ταλαντίνο για το περιοδικό Glow μίλησε για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, ενώ αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιά της.

Είχα την ευλογία να ζήσω μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη γέννα. Το παιδί ήταν απόφασή μας, το θέλαμε πολύ, δεν έτυχε απλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ένιωθε έτσι η ψυχή μου. Αυτό που θα έλεγα σε κάθε γυναίκα είναι πως η κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις απ’ αυτό, ότι είναι κάτι περαστικό, ότι θα κρατήσει όσο κρατήσει, θα φύγει και δε θα ξαναέρθει. Δεν είναι ντροπή να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όταν είσαι μέσα σε αυτήν τη φάση. Ακόμα κι εγώ που το πέρασα, στην αρχή δε μίλησα, όμως, όταν το μοιράστηκα έγιναν όλα καλύτερα.

Ποια είναι η ουσιαστικότερη αλλαγή που έφερε το παιδί στη ζωή σου;

Δε θα πρωτοτυπήσω. Κατ αρχήν, δεν ήξερα ποτέ ότι μπορώ να επιβιώσω στη ζωή μου με τόσο λίγο ύπνο. Φαντάζομαι ότι αυτό το έχουν νιώσει όλες οι μανούλες. Όμως, το πιο σημαντικό για μένα είναι η αγάπη που ένιωσα και νιώθω γι’ αυτό το πλάσμα. Ποτέ δεν είχα νιώσει τέτοιο μέγεθος αγάπης, δεν ήξερα ότι μπορώ ν’ αγαπήσω τόσο πολύ.

Αν και στην εποχή μας φαντάζει αρκετά δύσκολο, με ποιους τρόπους διατηρείς την ψυχική σου υγεία;

Φροντίζω πάντα να είμαι ανοιχτή, να μιλάω γι’ αυτά που με απασχολούν, ν’ ασχολούμαι, να μην τους γυρίζω την πλάτη. Ορισμένες φορές, κάποια πράγματα που κρατάμε και δεν ασχολούμαστε μαζί τους για να τα λύσουμε, θεριεύουν μέσα μας και κάποιες φορές γίνονται «τέρας» και γυρίζουν πίσω πεινασμένα. Σαν
μητέρα, δεν έχω το περιθώριο ή την πολυτέλεια να μην είμαι καλά ψυχολογικά. Βέβαια, από την ημέρα που έγινα μητέρα, υπάρχει μια μυστική δύναμη, ένα μαγικό φίλτρο μάλλον που με κρατάει πάντα δυνατή.

Έχεις διατροφικές συνήθειες ή αδυναμίες στις οποίες δεν μπορείς ν’ αντισταθείς;

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ. Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη.

Όσον αφορά στην καθημερινή κούρα ομορφιάς σου, τι δεν παραλείπεις ποτέ;

Ξεβάφομαι καθημερινά, είναι κάτι που για μένα όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν και βάζω καθημερινά αντηλιακό. Προστατεύω την επιδερμίδα μου. Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας.

Μοιράσου μαζί μας μερικά μικρά μυστικά ομορφιάς;

Αυτό που προσπαθώ είναι κάθε πρωί να κάνω ένα peeling στο πρόσωπό μου και κατόπιν, να το ενυδατώνω με κρέμα ημέρας. Στη συνέχεια, κάνω το καθημερινό μου μακιγιάζ. Μια ακόμα αγαπημένη μου συνήθεια είναι να φτιάχνω μάσκα προσώπου από υλικά φρέσκα που υπάρχουν στην κουζίνα μου. Κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα, συχνά, ξεκινάω την ημέρα μου με περπάτημα (περίπου 5 χλμ). Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες «δε θα το ξανακάνω», αλλά το ξαναέκανες; Δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, αλλά αυτή η ατάκα συνδέεται πάντα με το φαγητό!

Πιστεύεις στη τύχη;
Ναι. Πιστεύω ότι είμαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους που ξέρω, αλλά ποτέ δεν πάτησα σε αυτό. Προσπάθησα να μάθω πώς να διαχειρίζομαι την τύχη αυτή και πιστεύω ότι τα καταφέρνω.

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στη ζωή σου, με σημείο εκκίνησης το 2020;

Δε θέλω ν’ αλλάξω τίποτα, δε νιώθω εσωτερικά αυτήν την ανάγκη. Αισθάνομαι ευτυχισμένη, πλήρης κι ευλογημένη. Δε μου λείπει κάτι. Αυτό που σίγουρα θέλω είναι να μη μου πάρει τίποτα μακριά. Αυτή είναι η ευχή και η επιθυμία μου.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Υβόννη Μπόσνιακ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551