Αναζήτηση
Ξανά μαζί ο Ρένος Ρώτας με την Κλέλια Ανδριολάτου; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ξανά μαζί ο Ρένος Ρώτας με την Κλέλια Ανδριολάτου;
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020
19:59


Στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς μίλησε ο Ρένος Ρώτας με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει η σειρά, “Αστέρια στην άμμο” στην Κυπριακή τηλεόραση. Ο νεαρός ηθοποιός, όμως, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Κλέλια Ανδριολάτου.

“Η μεγάλη επιτυχία των Συμμαθητών και η τόση δημοσιότητα ήταν μια ανατροπή για την καθημερινότητα μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας προσθέτοντας πως “δεν το περίμενα, την δουλειά μου έκανα. Η αγάπη που λάμβανα στο δρόμο ήταν σαν ένα χειροκρότημα”.

Επηρέασε, αλήθεια, τον Ρένο Ρώτα το γεγονός πως το σίριαλ “Αστέρια στην άμμο”… κόπηκε νωρίς από τον Alpha ενώ παράλληλα στην Κύπρο σημειώνει πολλή υψηλή τηλεθέαση; “Εννοείται πως μας επηρέασε. Μας στεναχώρησε κυρίως. Το περιμέναμε γιατί το έβαλαν σε μια ώρα που δεν ήταν για μυθοπλασία, μια μεσημεριανή ώρα οπότε ο κόσμος δεν παρακολουθεί σειρά. Η μυθοπλασία ξεκινάει μετά τις 7” απάντησε ο ηθοποιός.

Όταν η Άννα Πρέλεβιτς, όμως, τον ρώτησε εάν αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος, ο Ρένος Ρώτας δεν έκρυψε την αμηχανία του χαμογελώντας.

“Υπάρχει φλερτ και θα δούμε…” απάντησε λιτά ο ηθοποιός.
“Εγώ ακόμα δεν έχω ξεπεράσει έναν χωρισμό από το παρελθόν να ξέρεις… Είμαι πολύ μεγάλη φαν σας, μιλάω για την Κλέλια Ανδριολάτου” συμπλήρωσε με νόημα η νεαρή παρουσιάστρια του OPEN με τον ηθοποιό να αντιδρά με νόημα: “Ε εντάξει… Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ευτυχώς διατηρούμε καλές σχέσεις, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Δεν είμαι σε σημείο να αναφέρω περισσότερα… Άνω τελεία, κόμμα, θαυμαστικό, ερωτηματικό”!

Τέλος, ο Ρένος Ρώτας πρόδωσε πως είναι ιδιαίτερα ντροπαλός στην προσωπική του ζωή ενώ στο Instagram δέχεται αρκετά… πρόστυχα μηνύματα από γυναίκες αλλά και άντρες.
Σχετικά πρόσωπα
Ρένος Ρώτας
Κλέλια Ανδριολάτου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551