Αναζήτηση
Τι απάντησε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά στους επικριτές του γιου του; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι απάντησε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά στους επικριτές του γιου του;
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
16:29



Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter ο οποίος έγραψε: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».

Μάλιστα,στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, και ξεκαθάρισε για τον γιο του.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο, όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο, επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Γιατί να υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods;

Ο Στέφανος ορμώμενος από το γεγονός πως είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια καταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.

Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του».

Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί” ή σε άλλους οργανισμούς. Δεν το ανακοινώνει», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.



Σχετικά πρόσωπα
Στέφανος Τσιτσιπάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551