Αναζήτηση
Θοδωρής Βαμβακάρης: «Θέλω να ελπίζω ότι του χρόνου θα πάμε καλύτερα» | iShow.gr
Ειδήσεις
Θοδωρής Βαμβακάρης: «Θέλω να ελπίζω ότι του χρόνου θα πάμε καλύτερα»
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
18:29



Ο Θοδωρής Βαμβακάρης μαζί με τον Τάκη Γιαννούτσο είναι το μακροβιότερο ραδιοφωνικό δίδυμο. Φέτος έγιναν και τηλεοπτικό μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Αυτός και ο άλλος».

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «My TV» μίλησε για το αν είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει η εκπομπή, αν θα υπάρξουν αλλαγές την νέα σεζόν και ποιον καλεσμένο θα ήθελε πολύ.

Είσαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει η εκπομπή σας μέχρι σήμερα;

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δεδομένου του σκληρού τηλεοπτικού ανταγωνισμού που υπάρχει στη ζώνη προβολής της εκπομπής μας. Θέλω να ελπίζω ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Υπάρχει κάποιος καλεσμένος που θα ήθελες πολύ να έρθει στην εκπομπή;

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Η εκπομπή σας θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα δούμε αλλαγές;

«Η κεντρική ιδέα της συνέντευξης θα παραμείνει. Σίγουρα θα υπάρξουν καινούργια πράγματα, τα οποία θα αφορούν τα βίντεο της εκπομπής και ήδη η δημιουργική μας ομάδα επεξεργάζεται νέες ιδέες».

Υπήρξε κάποιο παρασκήνιο από τα φετινά γυρίσματα που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας;

«Το βασικό παρασκήνιο αφορά -τι άλλο;- τον κορονοϊό και την αμηχανία των πρώτων καλεσμένων όταν ήρθαν στο στούντιο. Και αυτό γιατί κάποιοι από τους καλεσμένους βγήκαν για πρώτη φορά από το σπίτι τους μετά την καραντίνα, για να έρθουν στην εκπομπή μας. Βέβαια, και τότε και τώρα τηρούνται από τους συνεργάτες μας όλες οι προδιαγραφές για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά σίγουρα ύστερα από εβδομάδες στην ασφάλεια του σπιτιού, το να βρεθείς σε ένα στούντιο, το λες και άσκηση θάρρους. Η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει και επενδύει σε νέες σειρές και εκπομπές».

Πιστεύεις ότι ο κόσμος θα στραφεί ξανά στη δημόσια τηλεόραση;

«Ήδη η ΕΡΤ δείχνει ότι επενδύει σε πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί από την τηλεοπτική καθημερινότητα και τα εντάσσει σε κόνσεπτ που ταιριάζουν με την προσωπικότητα τους. Όλα τα βήματα βλέπω ότι είναι προσεκτικά και καλά μελετημένα, θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος που δεν έβλεπε ΕΡΤ μέχρι τώρα θα της δώσει μια ευκαιρία και δεν θα απογοητευθεί».


Σχετικά πρόσωπα
Θοδωρής Βαμβακάρης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551