Αναζήτηση
Ταξίδι στα Κύθηρα -Η Ευαγγελία Αραβανή σε ξέφρενο χορό | iShow.gr
Ειδήσεις
Ταξίδι στα Κύθηρα -Η Ευαγγελία Αραβανή σε ξέφρενο χορό
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019
10:30

Η παρουσιάστρια του Project Runway που προβλήθηκε την περασμένη σεζόν στο OPEN, Ευαγγελία Αραβανή απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης στα τέλη του Μαΐου με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Κύθηρα και φαίνεται πως απολαμβάνει το καλοκαίρι στο όμορφο νησί.

Σε ένα InstaStory που ανέβασε φίλη της στο Instagram και αναδημοσίευσε και η ίδια στον λογαριασμό της, τη βλέπουμε να χορεύει σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Αν και στο βίντεο από τα Κύθηρα, η Ευαγγελία Αραβανή αυτοσχεδιάζει και περνά απλώς καλά με την παρέα της, όλοι μας θυμόμαστε πολύ καλά τη συμμετοχή του πρώην μοντέλου στο show, Dancing With The Stars πριν από πέντε χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις τελικές φάσεις του διαγωνισμού, η Ευαγγελία Αραβανή συνόδευσε την Κατερίνα Στικούδη στο Dance trio υπό τους ρυθμούς της σάμπα που έγινε viral στο διαδίκτυο εκείνη την περίοδο. Οι δύο γυναίκες με σέξι κορμάκι χορού, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και το ίδιο το βίντεο - ένα από τα δεκάδες που αναρτήθηκαν στο YouTube - συγκέντρωσε περισσότερα από 2,2 εκατ. Views.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Ευαγγελία Αραβανή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551