Αναζήτηση
Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την έκρηξη στην Βηρυτό | iShow.gr
Ειδήσεις
Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την έκρηξη στην Βηρυτό
Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
12:44



Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με την καταστροφική έκρηξη στη Βηρυτό που συγκλόνισε την υφήλιο.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της στην Βηρυτό πριν 4 χρόνια, συνοδεύοντας τις με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016 επισκεφθήκαμε οικογενειακώς την Βηρυτό. Ο άντρας μου πηγαινοερχόταν συχνά, για εμένα όμως ήταν η πρώτη φορά. Αρχικά ένα συναίσθημα φόβου είχε φωλιάσει μέσα στην καρδιά μου καθώς η εμπόλεμη ζώνη της Συρίας ήταν σε πολύ μικρή χιλιομετρική απόσταση και αυτό με έκανε να νιώθω ανασφάλεια. Με το που περπάτησα όμως στο Παρίσι της Μέσης Ανατολής όπως πολλοί αποκαλούν την πρωτεύουσα του Λιβάνου και παρά την έντονη στρατιωτική παρουσία, κατάλαβα ότι ήταν μια πανέμορφη και φιλόξενη πόλη που δικαιολογούσε την μεγάλη ιστορία της. Οι άνθρωποι που συναναστράφηκα ήταν ζωντανοί, θορυβώδεις σαν εμάς τους Έλληνες με καρδιά γεμάτη φιλότιμο και ζεστασιά. Μας αγαπούν πολύ σαν λαό κι εμείς τώρα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους όπως μπορούμε. Εύχομαι και προσεύχομαι αυτή η μεγάλη τραγωδία να μην ισοπεδώσει για πάντα τις ψυχές τους. Η σκέψη μας κοντά σε αυτούς που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και σε εκείνους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή. Εύχομαι οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να μην θρηνούμε θύματα τόσο άδικα από εγκληματική αμέλεια ορισμένων» έγραψε χαρακτηριστικά.



Σχετικά πρόσωπα
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551