Αναζήτηση
Στα πρόθυρα του χωρισμού γνωστό ζευγάρι της showbiz | iShow.gr
Ειδήσεις
Στα πρόθυρα του χωρισμού γνωστό ζευγάρι της showbiz
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020
11:30

Ο κεραυνοβόλος έρωτας της Φελίσιας Λαπάτη και του επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη κλονίστηκε τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αποφασίσει να επαναπροσδιορίσει και να αξιολογήσει τη σχέση του.

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό ότι η όμορφη δημοσιογράφος - μοντέλο περίμενε το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφό της επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη.

Η μελαχρινή καλλονή που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, μέσα σε ένα χρόνο γνώρισε τον επιχειρηματία και και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, πολλά από τα καθημερινά προβλήματα έφεραν στο προσκήνιο θέματα που το ζευγάρι έπρεπε να επιλύσει. Εδώ και μερικούς μήνες παλεύουν να σώσουν το γάμο τους και να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή.

Σύμφωνα με την Realnews , η σχέση τους παραμένει άριστη σε ό,τι αφορά την ανατροφή του γιου τους Χρήστου, που αποτελεί προτεραιότητά τους. Και οι δύο φροντίζουν να μη του λείπει τίποτα και να περνάει χρόνο και με τους δύο του γονείς, γι' αυτό και συναντιούνται πολύ συχνά και οι τρεις. Η Φελίσια προς το παρόν ζει με τη μητέρα της, η οποία τη συμβουλεύει και την βοηθάει με τον μικρό της γιο. Αφήνοντας πίσω τους προσωπικούς τους εγωισμούς σε ότι τους χωρίζει, ενωμένοι και ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του γιου τους, προσπαθούν για το καλύτερο. Τα συναισθήματα του ζευγαριού παραμένουν μπερδεμένα και ενώ μπορεί και οι δυο να έχουν διαγράψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις κοινές τους φωτογραφίες, πρόσφατα είδαμε ένα κοινό story από τη συμμετοχή τους σε αιμοδοσία. Το ζευγάρι που είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και σκεφτόταν να κάνει το γάμο μαζί με τη βάπτιση του παιδιού τους, σχέδιο που προς το παρόν έχει παγώσει.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου
Πηγή: www.enikos.gr




Σχετικά πρόσωπα
Φελίσια Λαπάτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551