Αναζήτηση
Σμαράγδα Καρύδη: Η επιστροφή του MEGA και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει | iShow.gr
Ειδήσεις
Σμαράγδα Καρύδη: Η επιστροφή του MEGA και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
19:14



Για την νέα της εκπομπή με τίτλο «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» αλλά και για την επιστροφή του MEGA, μίλησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Μου άρεσε το concept, το βρήκα διασκεδαστικό. Μου άρεσε που η πρόταση ήρθε από το MEGA. Μου άρεσε που άνοιξε το MEGA έτσι κι αλλιώς, που φτιάχνει νέο πρόγραμμα και ξαναστήνεται από την αρχή. Και ξαναστήνεται από την αρχή με τους όρους που υπήρχαν και τότε. Με ποιότητα, αισθητική, πολλοί άνθρωποι από αυτούς που άφησα είναι πάλι εδώ. Έχω κάνει δουλειές σε όλα τα κανάλια, αλλά αυτά που πέτυχαν ήταν στο MEGA – Το Παρά Πέντε, η Εθνική Ελλάδος, το Celebrity Game Night – γι' αυτό χαίρομαι»,είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

«Το είχα πάρει απόφαση και πριν σκάσει ο κορονοϊός. Πέρυσι που έκανα την παράσταση, τα έκανα όλα και σκηνοθέτησα, έγιναν όλα όπως τα ήθελα, μπήκα στο τριπάκι να δω τι θα σκηνοθετήσω την επόμενη χρονιά. Κάποια στιγμή επειδή αγχώθηκα, είπα "Κούλαρε και όταν θα το βρεις... Μπορεί να κάνω και τηλεόραση". Κάπου εκεί ήρθε και κούμπωσε ο κορονοϊός με τη δική μου διάθεση»,κατέληξε η ηθοποιός.

Σχετικά πρόσωπα
Σμαράγδα Καρύδη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551