Αναζήτηση
Σε κατάσταση πανικού η Ασημίνα: Βόμβες κατά του STAR - απειλεί με αποκαλύψεις | iShow.gr
Ειδήσεις
Σε κατάσταση πανικού η Ασημίνα: Βόμβες κατά του STAR - απειλεί με αποκαλύψεις
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
11:15

Πολύς λόγος έγινε την Τρίτη, με αφορμή την απουσία τηςΑσημίνας Χαρίτου από το τελευταίο μέρος της εκπομπήςΣτη Φωλιά των Κου Κου την Τρίτη, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η εκπομπή να τελειώσει νωρίτερα.

Η 27χρονη πρώην παίκτρια τουGNTM, βρισκόταν κανονικά στο πλατό και την είχαν προαναγγείλει, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αέρα της εκπομπής.

Ο λόγος ήταν ότι η Ασημίνα εμφανίστηκε με μπλουζάκι με πολιτικό μήνυμα που έγραφε:

«177 κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν ΟΧΙ» και ενημέρωσε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει για όσα βίωσε στο ριάλιτι μόδας.

Όσο τρελό κι αν ακούγεται, εξηγεί οτι ήθελε να κάνει πολιτική ανάλυση για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και όχι να μιλήσει για το GNTM.

Η αλήθεια είναι ότι καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, ανακυρήχθηκε ως η πιο μισητή παίκτρια στο παιχνίδι, με τους τηλεθεατές του ριάλιτι, να κάνουν πάρτι με την αποχώρησή της.

Η Ασημίνα προφανώς βλέποντας το πολύ αρνητικό κλίμα εναντίον της προσπάθησε να το αλλάξει, αλλά αντί να εμφανιστεί μετανιωμένη, με την στάση της μάλλον κάνει τα πράγματα χειρότερα ανοίγοντας νέο κύκλο αρνητικών σχολίων και... πόλεμο με το κανάλι.

Το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media μιλώντας με την απίστευτη ειρωνεία που την διακρίνει, εξαπολύοντας επίθεση στο Star, τους influencers και τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την εξωτερική της εμφάνιση και την προσωπική της ζωής, τους οποίους μάλιστα απειλεί ευθέως ότι θα βγάλει τα άπλυτά τους στη φόρα.

Σε ένα βίντεο που μάλλον ανέβασε για να φανεί συμπαθητική και να αλλάξει τη γνώμη του κοινού, πετάει απίστευτες βόμβες και δείχνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και ότι την έχει πειράξει πολύ η κακία του κόσμου που εισπράττει καθημερινά, ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της στο παιχνίδι.

Λέει στο βίντεο:

«Χθες ήταν να βγω στην Φωλιά των ΚουΚου. Είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα με τη συγκεκριμένη εκπομπή και τους είχα πει ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Εκμεταλλευόμενη τη συγκεκριμένη πλατφόρμα ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους, που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF... Παρόλα αυτά η εκπομπή μου ζήτησε να μιλήσω κατεξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές, ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων «influencers» οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα παρόλα αυτά, φόρεσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι που φοράω τώρα, το οποίο θίγει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος, δεν ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση...

Δεν είμαι ούτε ο Μπογδάνος ούτε ο Γεωργούλης αλλά είμαι πολίτης...»

Στην πορεία του βίντεο η Ασημίνα χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους γυμνοσάλιαγκες, επειδή σχολίασαν την εξωτερική της εμφάνιση:

«Έχουν μιλήσει τόσο άσχημα για μένα σε μια περίοδο που εγώ δεν μπορούσα να βγω να μιλήσω.

Παρόλα αυτά με έχουν υποτιμήσει. Εκείνοι έχουν υλικό 4 μηνών από εμένα, ενώ εγώ έχω δικό τους υλικό 30 ετών. Δεν ξέρω αν θα βγω σε κανάλι ή θα τα πω μέσω instagram... παρόλα αυτά οχυρωθείτε, έρχεται καταιγίδα» απειλεί η Ασημίνα.

thetoc


Πηγή: www.markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551