Αναζήτηση
Σάκης Ρουβάς: Η online εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη | iShow.gr
Ειδήσεις
Σάκης Ρουβάς: Η online εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020
12:15

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη υπήρξαν μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια, πριν αποφασίσουν τελικά να παντρευτούν στις 3 Ιουλίου του 2017, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου και μητέρας 4 παιδιών με τον τραγουδιστή.

Σε ένα κάρουζελ φωτογραφιών με εκείνον και την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε τις θερμές του ευχές στη σύζυγό του.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!» έγραψε.


Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την οικογένειά τους, η οποία αριθμεί πλέον 4 παιδιά. Το μοντέλο εξήγησε πως δυσκολεύτηκε πολύ στην πρώτη της εγκυμοσύνη, κυρίως για την απόφασή της να βάλει στην άκρη της καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στη μεγάλη της κόρη, αρχικά, Αναστασία.

Ο γάμος του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Ενας από τους πιο λαμπερούς γάμους των τελευταίων χρόνων τελέστηκε σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια, στην Εκάλη. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, ένωσαν τις ζωές τους.

Παρόντες σε αυτή τη σημαντική στιγμή για το ζευγάρι, οι συγγενείς τους αλλά και φίλοι τους από τους χώρους του τραγουδιού, της μόδας, της τηλεόρασης, άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί το ζευγάρι και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.


Πηγή:www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Σάκης Ρουβάς
Κάτια Ζυγούλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551