Αναζήτηση
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς | iShow.gr
Ειδήσεις
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
08:15

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς μετά από 19 ημέρες στην εντατική του «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Παρά τις τελευταίες θετικές πληροφορίες ότι η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» σήμερα στις 04:20 τα ξημερώματα από τη ζωή. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της νοσηλείας του υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

Ο Κώστας Βουτσάς, αν και αντιμετώπισε πρόσφατα και πάλι προβλήματα υγείας, δεν έλειψε στιγμή από το σανίδι. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο έπαιζε στην παιδική παράσταση του θεάτρου Μπρόντγουέι, «Σταχτοπούτα».

Από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά ήταν η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανίαν με ανάρτησή της στο Facebook.

Εφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά σου και μοιραστήκαμε την σκηνή μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικέ έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου!?


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Βουτσάς
Χριστίνα Αλεξανιάν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551