Αναζήτηση
Οι παλιοί παίκτες του MasterChef "αδειάζουν" τους φετινούς - «Να προσγειωθούν, να είναι πιο ευγενικοί» | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι παλιοί παίκτες του MasterChef "αδειάζουν" τους φετινούς - «Να προσγειωθούν, να είναι πιο ευγενικοί»
Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
10:44


Στο περιοδικό "TV Έθνος" μίλησαν ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Σάββας Ληχανίδης, τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τον 2ο κύκλο του MasterChef. Δεν δίστασαν μάλιστα να σχολιάσουν τους φετινούς επίδοξους master chef, μετά από όσα είδαν στην τελευταία ομαδική δοκιμασία.
«Διέκρινα μια ασυνεννοησία ανάμεσα στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Δεν είδα πολύ ωραία πράγματα, δεν είδα κάτι δημιουργικό, δεν είμαι ικανοποιημένος από το μενού, θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά πιάτα. Σε ότι αφορά το θέμα της ευγένειας, κάποιοι θα έλεγα ότι είχαν, κάποιοι όμως όχι. Αναφορικά με τους παίκτες, ο Σταυρής φαίνεται να είναι ένας μάγειρας με πολλές δυνατότητες», είπε ο φιναλίστ του MasterChef 2 Χρήστος Γλωσσίδης.
«Μαγείρεψαν και προσπάθησαν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν είδα τους παίκτες μαγειρικά πειθαρχημένους. Όταν σου παραγγέλνει ο πελάτης πρέπει να υπάρχει μια τυπική ευγένεια και να απουσιάζουν τα σχόλια προς τις κοπέλες. Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικοί. Τα παιδιά δεν ήταν δεμένα, ιδιαίτερα στην κόκκινη ομάδα. Εμείς ήμασταν πιο δεμένοι στις ομαδικές. Γενικά θα πρέπει να προσγειωθούν τα παιδιά. Η μαγειρική δεν θέλει έπαρση, η μαγειρική θέλει ηρεμία και όχι εντάσεις», είπε ο Σάββας Ληχανίδης.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551