Αναζήτηση
Ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα του Μάικ του Φασολάκη (Φωτογραφίες) | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Σάκης Ρουβάς στην πρεμιέρα του Μάικ του Φασολάκη (Φωτογραφίες)
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012
13:42
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Οι περιπέτειες του Μάικ», της Μαρί Κυριακού στο Θέατρο Αλίκη.

Από νωρίς οι μικροί φίλοι του Μάικ με τους συνοδούς τους, γέμισαν την αίθουσα του θεάτρου. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και παιδιά από τα Χωριά SOS.




Η ιστορία είναι βασισμένη στα παραμύθια της Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια, με τρυφερότητα και αγάπη. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάικ ο Φασολάκης, ο ήρωας που έχουν λατρέψει τα παιδιά. Μέσα από τη φαντασμαγορική παράσταση, οι μικροί θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Μάικ, ενός μικρού φασολιού, που ξεριζώνεται από το δέντρο του, «το σπίτι του» και χάνει την οικογένειά του. Στις νέες του περιπέτειες, μαθαίνει να αντιμετωπίζει τη ζωή με θάρρος, χιούμορ και αισιοδοξία, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτει και την ανεκτίμητη αξία της φιλίας!

Στον ρόλο του «Μάικ» είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.


Η εμπνευστής και δημιουργός της παράστασης, Μαρί Κυριακού, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη γιατί δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε ένα μοναδικό- τολμώ να πω- ένα φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Ο ήρωάς μου, ο Μάικ ο Φασολάκης και οι περιπέτειές του, είμαι σίγουρη ότι θα σας διασκεδάσουν, θα σας ξεσηκώσουν, θα σας συγκινήσουν και θα σας προσφέρουν ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Οι ηθοποιοί μας, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό! Η μουσική και τα τραγούδια του Θάνου Παπανικολάου απογειώνουν την παράσταση».

Στην πρεμιέρα της παράστασης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ακόμα φίλοι και συνεργάτες των συντελεστών, έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς.


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και από την πρόταση της Μαρί Κυριακού να λάβει μέρος στην παράσταση, τόνισε: «Ευχαριστώ τη Μαρί Κυριακού που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχω δημιουργικά σε μια ξεχωριστή παράσταση, όπως είναι «Οι περιπέτειες του Μάικ», φτιαγμένη με πολλή αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Είναι ένα έργο γεμάτο αγάπη που περνάει σημαντικά μηνύματα και πολύ όμορφα συναισθήματα στα παιδιά. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα κοντά στα παιδιά μέσα από αυτή την παράσταση, που πιστεύω ότι θα απολαύσουν και θα αγαπήσουν γιατί είναι γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα και αγάπη».

Για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν περισσότερα παιδιά την παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ», υπάρχουν συγκεκριμένες προσφορές στην τιμή του εισιτήριου για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, όπως: για ανέργους 8 €, για πολύτεκνους 10 €, για άπορους 5 €. Η είσοδος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα είναι δωρεάν (σε αμαξίδιο) και για τον συνοδό τους θα κοστίζει 10 €. Η αγορά των εισιτηρίων για τις προσφορές γίνεται μόνο στο ταμείο του θεάτρου με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας ανεργίας, πολυτέκνων, του βιβλιαρίου ανασφαλίστου και της αστυνομικής ταυτότητας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρεμιέρα κάνοντας "κλικ" εδώ


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική επιμέλεια - σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Σάββατο 11:30, 15:00
Κυριακή 11:30, 15:00
Διάρκεια : 1.30’ (χωρίς το διάλειμμα 15’)
*Τις καθημερινές πραγματοποιούνται παραστάσεις για τα Σχολεία.

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 15 €
Προπώληση Εισιτηρίων:
Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Τηλ.: 210 3212144
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Μέσω Internet: www.ellthea.gr και www.tickehour.com

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου.


Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551