Αναζήτηση
Ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ1 για την πανδημία | iShow.gr
Ειδήσεις
Ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ1 για την πανδημία
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
18:29


Μία διαφορετική ματιά στην πανδημία του κορονοϊού που πλήττει όλο τον πλανήτη ρίχνει το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, καταγράφοντας την περίοδο του εγκλεισμού αλλά και το «σήμερα» σε πολλές χώρες μέσα από μαρτυρίες κατοίκων τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτοί οι κάτοικοι, οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ, είναι ελληνικής καταγωγής που ζουν σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου και βιντεοσκόπησαν την καθημερινότητά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σε 45 λεπτά λοιπόν καταθέτουν την εμπειρία τους και αποκαλύπτουν πώς αντιμετώπισαν τον εγκλεισμό, αλλά και τι τους δίδαξε η απομόνωση, τι άλλαξε μέσα τους, πόσο επηρέασε η πανδημία τη ζωή τους καθώς και πώς βλέπουν την επόμενη μέρα.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα νόσησαν και περιγράφουν ότι έζησαν στιγμές φόβου και αγωνίας στο σκοτάδι πριν βγουν στο… φως.

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει σε: Ρώμη, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Νέα Υόρκη, Βερολίνο, Βομβάη, Γλασκώβη, Βρυξέλλες, Ιερουσαλήμ, Μελβούρνη, Μόσχα, Μπαλί, Μπογκοτά, Σιγκαπούρη, Στοκχόλμη κ.α., ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι σε κάποιες απ’ αυτές τις χώρες, για παράδειγμα σε Ρωσία, Κολομβία και Αυστραλία, ο εγκλεισμός συνεχίζεται ακόμη και σήμερα!

Παραγωγός είναι η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ενώ την έρευνα έχει κάνει η Κίρκη Καραλή και τη σκηνοθεσία ο Στέλιος Μερτύρης.

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 24.00, από τον ANT1 το ντοκιμαντέρ «Ημερολόγια Πανδημίας – Μια Νέα Αρχή» καταγράφει την καινούρια πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού με ανθρώπους να ξεφυλλίζουν τα προσωπικά τους «ημερολόγια» και να μοιράζονται μαζί μας όσα έζησαν… αλλά και όσα ζουν με τα νέα δεδομένα…!



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551