Αναζήτηση
Νέα πρόσωπα στις “8 Λέξεις”. Ποιοι θα ενταχθούν στη σειρά; | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέα πρόσωπα στις “8 Λέξεις”. Ποιοι θα ενταχθούν στη σειρά;
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
19:14
Νέα πρόσωπα έρχονται να μπουν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου “8 Λέξεις”. Πέρα από την Κάθριν Κέλι Λάνγκ που θα δούμε μέσα στον Νοέμβριο, λίαν συντόμως θα έχουμε ένα ακόμαnewentryπου συγχρόνως είναι και…comeback.
Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ που ως διακεκριμένος δικηγόρος θα έρθει από τη Γενεύη για να αναλάβει την υπόθεση του Νικηφόρου Καλλέργη, που υποδύεται ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο «Έκτορας Αντωνιάδης», όπως ονομάζεται ο ήρωας που ενσαρκώνει, θα εμφανιστεί στις «8 Λέξεις» άμεσα και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Νοεμβρίου.
Στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, πολύ δημοφιλή, που θα ενταχθούν στο καστ της σειράς, καθώς η Βάνα Δημητρίου μέσα από το σενάριό της ετοιμάζει πολλές ανατροπές!

Μάλιστα κάποιες από αυτές, όπως για παράδειγμα αυτή του Στέφανου Μιχαήλ, προκύπτουν «κατόπιν απαίτησης του κοινού» αφού ο Ανδρέας Γεωργίου έχει… ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές της σειράς μέσα από τους λογαριασμούς του σταsocialmediaζητώντας αλλά και… υπολογίζοντας τις απόψεις τους.
tinamess.gr
Σχετικά πρόσωπα
Στέφανος Μιχαήλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551