Πολλοί επιχειρηματίες σκέφτονται να κάνουν ζώνες με διαφορετική τιμή στην φιάλη μέσα στα μαγαζιά τους. Στα πολύ μεγάλα μαγαζιά πρέπει να θεωρείτε βέβαιο ότι: στα μπροστινά τραπέζια θα έχει άλλη τιμή η φιάλη, στα πιο πίσω άλλη και στο πατάρι άλλη.
Σε αυτή την κατανομή έχουν καταλήξει επιχειρηματίες μεγάλων μαγαζιών για να μπορέσουν να πουλήσουν πιο πολλές φιάλες και να προσελκύσουν πελάτες και από πιο χαμηλά οικονομικά εισοδήματα, εξάλλου είναι ένα σύστημα που έχουν ακολουθήσει πολλοί και κατά την διάρκεια των εορτών για να αποφύγουν το κλασικό νταπλ ντοτ που φοβόταν ο κόσμος με τις υπέρογκες χρεώσεις.