Αναζήτηση:
My Style Rocks: Έξω φρενών η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρία Λέκκα!
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
21:01

Η ένταση φαίνεται πως είναι κύριο «συστατικό» του My Style Rocks, αφού παίκτριες και κριτική επιτροπή έρχονται πολύ συχνά σε σύγκρουση. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο, μετά το ξέσπασμα της Αμάντας Μανωλάκου, για τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη, σειρά είχε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έγινε έξαλλη με τη Μαρία Λέκκα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία, υποδύθηκε μια ζωγράφο που πάει στα εγκαίνια της έκθεσής της. Ωστόσο, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας, έκανε το λάθος να βάλει ως αξεσουάρ στο σύνολο της μια μαύρη φαρδιά ζώνη, την οποία έχει φορέσει πολλές φορές, ενώ μάλιστα δεν ήξερε τι είναι το καβαλέτο. Ο συνδυασμός τον παραπάνω εκνεύρισαν τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γενικά πρέπει να το αφήσεις γιατί το καβαλέτο ο ζωγράφος το έχει στο εργαστήριο, δεν το κουβαλάει στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής. Τι σχέση έχει το καβαλέτο στα εγκαίνια της έκθεσης; Πες μου… Που δεν ήξερες ούτε πώς λέγεται. Τεμπελιάζετε, κορίτσια. Και επίσης δεν είναι ωραίο όταν σας λέει κάτι μια κοπέλα να σκέφτεστε με την λογική ότι κάνω αντίποινα. Ότι σας λένε, έχετε μια απάντηση σε όλα, είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Πόσες φορές έχεις βάλει αυτή τη ζώνη; Τρεις ή τέσσερις; Δεν έχεις άλλη μαύρη ζώνη σπίτι; Και γιατί οι ζωγράφοι πρέπει να φοράνε αυτό το μπερέ; Ώρες ώρες τρελαίνομαι μαζί σας.

Εγώ έχω θυμώσει, αλήθεια στο λέω. Τι σχέση έχουν τα εγκαίνια με το καβαλέτο; Και δεν ήξερες και πώς το λένε, αυτό με θύμωσε ακόμα πιο πολύ. Αν θυμάσαι καλά, προχθές σου έβαλα 4. Δεν είναι ότι δεν σε επιβραβεύω, όταν κάνεις κάτι καλό, σου δίνω τον αντίστοιχο βαθμό. Και αυτό το κλάψιμο, δεν προλαβαίνω, είμαι κουρασμένη, δεν θέλω να το ξανακούσω, πραγματικά. Γιατί κι εγώ όταν δεν είμαι εδώ, πάω στο θέατρο και κάνω πρόβα κι έχω και δύο παιδιά. Έρχομαι εδώ να κλαφτώ και να λέω συνέχεια αυτά; Όλοι έχουμε κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το My Style Rocks:


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα